Predstavljeni novi članovi Uprave Poliklinike Aviva - Ordinacija.hr

Novosti

Predstavljeni novi članovi Uprave Poliklinike Aviva

Predstavljanjem novih članova ojačan je upravljački tim Poliklinike Aviva te je i najavljen daljnji iskorak u poslovanju ove privatne poliklinike u sklopu kojeg će fokus biti na dodatnom unapređenju kvalitete zdravstvenih usluga i zadovoljstvu korisnika.

Događanju su uz liječnike Poliklinike, prisustvovali akademici, primarijusi, profesori, docenti i liječnici iz javnih i privatnih ustanova te iz različitih grana medicine koji su tu priliku iskoristili i za razmjenu stručnih iskustava i ideja. Akademik Zvonko Kusić novi je predsjednik Upravnog vijeća Poliknike Aviva, dok je dr. sc. Sandra Morović, spec. neurolog, nova medicinska ravnateljica. 

Akademik Zvonko Kusić, novi predsjednik Upravnog vijeća Poliklinike AVIVA, u svom obraćanju je istaknuo:

Vizija Poliklinike AVIVA je postati ustanova za pružanje zaokružene vrhunske usluge medicinske dijagnostike i individualizirane terapije koristeći najsuvremenije znanstvene i stručne spoznaje, pri čemu je uvijek bolesnik u središtu pozornosti. Ujedno, zadovoljstvo mi je najaviti da će Poliklinika AVIVA intenzivirati svoju znanstvenu djelatnost i suradnju sa domaćim i stranim institucijama i organizacijama, a prevencija i rehabilitacija će također biti u djelokrugu djelatnosti Poliklinike.

Isto tako, u svom pozdravnom govoru dr. sc. Sandra Morović, spec. neurolog izjavila je:

U današnjem okruženju ubrzanog života i dodanih vrijednosti, privatno zdravstvo ne znači samo nepostojanje liste čekanja i ljubazan prijem već i pružanje usluge prema zadanim svjetskim zdravstvenim smjernicama. Vjerujem da upravo ovakvi susreti liječnika vode k unaprijeđenju poslovanja Poliklinike AVIVA te prepoznavanju iste kao mjesta pružanja vrhunske zdravstvene skrbi, uz najbolje stručnjake i ostalo medicinsko osoblje.

Prije 38 godina u Nemetovoj 2, u Zagrebu, nastala je ustanova u kojoj je započeta prva privatna poliklinička djelatnost u Hrvatskoj. Danas je to Poliklinika Aviva koja pokriva širok spektar specijalnosti uključujući: internu medicinu sa subspecijalnostima: kardiologijom, gastroenterologijom, endokrinologijom i imunologijom, radiologiju, dermatologiju, urologiju, onkologiju, neurologiju, malu kirurgiju, pulmologiju, ginekologiju, otorinolaringologiju, oftalmologiju, nuklearnu medicinu, ortopediju, fizikalnu medicinu s rehabilitacijom, psihologiju i biokemijsko-hematološki laboratorij.

Poliklinika Aviva svojim pacijentima omogućuje medicinski tretman u skladu s najvišim zahtjevima i standardima medicinske struke. Tijekom svoje 38 godina duge tradicije, Poliklinika Aviva postala je jedan od simbola hrvatskog zdravstva koji je prepoznatljiv po kvaliteti medicinske usluge i povjerenju korisnika, što će ujedno biti i smjer budućeg razvoja.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo