Novosti

Prepustite se proljetnoj detoksikaciji uz Istria Detox Days

Nakon duge i hladne zime, proljeće je vrijeme kada se naš organizam budi i potrebno ga je napuniti pozitivnom energijom.

Upravo takav jedinstveni doživljaj svi ljubitelji wellnessa, ali i oni kojima je prijeko potreban proljetni detox, mogu iskusiti kroz Istra Detox Days, koji traju sve do 21. svibnja.

Novost u ponudi klastera Sjeverozapadne Istre je Discover Wellness koji pod ovim nazivom objedinjuje dvije manifestacije, proljetnu, Istra Detox Days i jesensku, Istra Relax Days. Manifestacije traju nekoliko tjedana i nude brojne tematske wellness programe.

Doživite Istru

Istra Detox Days jedinstven je spoj detoksikacije za um i tijelo koji, kroz neodoljive spa tretmane, energizirajuća pića i voće, pruža nezaboravan doživljaj. Idealan je za sve one koji zbog užurbanog načina života, stresa i nepravilne prehrane imaju potrebu očistiti organizam od štetnih tvari i toksina.

Istovremeno, na području sjeverozapadne Istre održava se već poznata gourmet manifestacija Dani Istarskih šparuga, a opće je poznato da je upravo šparuga bogata nutritivnim vrijednostima, sadrži malo kalorija te s visokim detoksikacijskim učinkom idealna je za reduciranu prehranu i proljetno čišćenje organizma.

Spoj wellnessa i pravilne prehrane dobitna je kombinacija za uspješnu detoksikaciju, a ključne su kvalitetne namirnice koje će obogatiti tijelo vitaminima i mineralima. Ukusna jela na bazi šparuge dodatno će upotpuniti vaš detox program, a možete ih pronaći u 30 restorana koji sudjeluju u Danima Istarskih šparuga. Posebnu ponudu Istra Detox Day možete doživjeti u Umagu u hotelima Melia Coral, Sol Garden Istra, Sol Umag i Villi Badi, u Zambratiji u Villi Rosetta, u Novigradu u hotelima Aminess Maestral i Nautica te u Lux Casino Hotelu Mulino u Bujama, koji vam uz to nude i dodatne popuste za smještaj.

Više o samoj manifestaciji možete pronaći na www.coloursofistria.com a iskustva posjetitelja možete pogledati na discover.coloursofistria.com.

Foto: Promo

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo