Prodajna izložba fotografija Arena Ice Fever 2011. - Ordinacija.hr

Novosti

Prodajna izložba fotografija Arena Ice Fever 2011.

Hrvatska foto agencija Cropix u predvorju Arene Zagreb organizira prodajnu izložbu fotografija snimljenih tijekom događaja Arena Ice Fever. Dio prihoda od prodaje fotografija bit će doniran UNICEF-ovoj akciji “Stop nasilju među djecom”.

Posljednji dan hokejskog spektakla Arena Ice Fever uz ledeni susret zagrebačkih Medvjeda i austrijske momčadi VSV Villach obilježit će i velika prodajna izložba fotografija Arena Ice Fever 2011.

kFotoreporteri agencije Cropix u proteklim su danima bilježili svaki trenutak vezan uz hokejski spektakl Arena Ice Fever u Areni Zagreb – situacije iza scene, u svlačionicama, u publici, na ledu… 50-ak najajtraktivnijih fotografija dimenzija 50×70 cm bit će izloženo u predvorju Arene Zagreb tijekom posljednje utakmice, u petak 28. siječnja.

Osim uvida u ledenu priču i portrete, posjetitelji će moći i kupiti izložene fotografije. Sve fotografije potpisat će igrači Medveščaka koji su snimljeni na fotografijama!

Naime, izložene fotografije bit će moguće kupiti po minimalnoj cijeni od 500 kuna, a dio prihoda od prodaje fotografija bit će izravno doniran za UNICEF-ovu akciju “Stop nasilju među djecom” koja se provodi u više od 200 škola širom Hrvatske.

jU tijeku je trenutno drugi val UNICEF-ove kampanje Stop nasilju među djecom kroz poruke na veleplakatima “Stadioni bez vrijeđanja – škole bez nasilja” i “Politika bez uvreda – škole bez nasilja”.

I dok je prije 7 godina cilj kampanje bio povećati svijest javnosti o problemu vršnjačkoga nasilja, danas je cilj kampanje potaknuti građane, tvrtke, novinare, učitelje, roditelje, bake, djedove, navijače, donositelje odluka, djecu i mlade na osobni doprinos u borbi protiv vršnjačkoga nasilja.

Nakon Arene Zagreb fotografije će od subote 29. siječnja do nedjelje 06. veljače biti izložene na ulazu u Gastro kutak (Food Croner) Arena Centra Zagreb gdje će se također moći razgledati i kupiti.

Informacije o kupovini i rezervaciji fotografija moguće je dobiti na info@medvescak.com i 01/48 47 071, na Medveščak fan zoni u krugu Arene Zagreb te na info pultu Arena Centra.

 

Ordinacija.hr
Foto: Cropix

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo