Novosti

Projekt edukacije mladih “Znanje je užitak”

Projekt edukacije mladih o prevenciji nasilja i ovisnosti te spolno odgovornom ponašanju mladih (multimedijski projekt edukacije s aktivnim sudjelovanjem mladih u kreiranju i realizaciji programa) “Znanje je užitak” nastavlja se u drugom polugodištu školske godine 2011./2012.

Tako će 25. siječnja u V. zagrebačkoj gimnaziji (Klaićeva 1, s početkom u 13 sati) gost projekta biti dr. Domagoj Vučić, naš ugledni znanstvenik iz San Francisca. Poznati će molekularni biolog mladima govoriti o sebi, svojoj karijeri znanstvenika, svom radu i istraživanjima. Na taj će način promovirati znanost i davati dobar, pozitivan primjer mladima.

U drugom polugodištu projekt edukacije mladih “Znanje je užitak” planira se realizirati u Zagrebu, Splitu, Dubrovniku, Dalju, Rijeci, Vrbovcu, Zadru, Osijeku, Donjem Miholjcu…

Sljedeća stanica projekta “Znanje je užitak”

Multimedijska dvorana Vinogradske bolnice u Zagrebu 27. siječnja će udomiti 1. hrvatski simpozij o prevalenciji prevenciji i liječenju početnog raka vrata maternice sa međunarodnim sudjelovanjem (počinje u 10 sati). Simpozij je pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske prof. dr. Ive Josipovića, Ministarstva zdravlja te Gradonačelnika Zagreba Milana Bandića.

Projekt “Znanje je užitak” ide uz preporuku i podršku:

  • Ministarstva znanosti obrazovanja i športa
  • Ministarstva zdravlja
  • Slavonsko-Baranjske Županije( odsjek za školstvo)
  • Poglavarstva grada Zagreba

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo