Novosti

Proljetni kamp za djecu

Već godinama mnogi se odrasli žale kako su dječja igrališta sve praznija, a djeca umjesto lopte, gumi-gumija ili rola posežu za konzolama, tabletima i ostalim računalnim mamcima.

Izlet u prirodu i kupanje u toplicama doživljava se kao nešto iz prošlosti ili potpuno retro. Upravo takav doživljaj nudimo vam i na proljetnom GOOUT! Junior kampu.

U organizaciji Večernjakove Radosti i GOOUT! škole trčanja i nordijskog hodanja, drugu se godinu održava proljetni kamp za djecu od 7 do 11 godina. Od 21. – 25. ožujka mali će pustolovi istražiti Medvednicu, Ravnu goru i Ivanščicu te dva dana uživati u čarima Tuheljskih toplica.

Planinarenje i kupanje na bazenima

Multidisciplinarni pristup, uz priznate sportske edukatore već se pokazao kao pun pogodak. Prošle je godine tako planinarsko-bazenska sekcija naučila tumačiti planinarske znakove, orijentirati se u šumi i napraviti priručno sklonište od nevremena. Naravno, bilo je dovoljno vremena za brojne slobodne aktivnosti poslije kojih je ručak u planinarskom domu mirisao poput najbolje svjetske kuhinje.

Cjelodnevno kupanje na bazenu također je polučilo nevjerojatan uspjeh pa će i ove godine veselo društvo čak dva dana uživati u vodenim igrama bez granica. I kao da to nije dovoljno, malim će prirodnjacima društvo raditi i naš poznati komičar i zabavljač Mario Petreković.

Proljetni dječji kamp

Program proljetnog kampa odvija se svakodnevno, tijekom školskih proljetnih praznika. Svakoga dana roditelji će dovesti djecu pred KD Vatroslav Lisinski odakle će se autobusom krenuti na jednu od spomenutih lokacija. Povratak je svakodnevno planiran oko 17 sati, a do kraja će dana roditelji slušati uzbudljive dječje priče.

Cijena petodnevnog kampa iznosi 849 kuna, a uključuje svakodnevni prijevoz, ručak, dva međuobroka i slobodan ulaz u kompleks Terma Tuhelj. U slučaju lošega vremena kamp se ne otkazuje već prilagođava pa su moguće izmijene u rasporedu planiranih aktivnosti.

Prijava na kamp.

Sve ostale informacije o kampu možete potražiti na internetskoj stranici časopisa Radost i proljetna pustolovina s daškom prošlost može početi.

Foto: Petar Glebov/Pixsell

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo