Pružite svojim očima savršen vid uz popust na pregled i kupnju kontaktnih leća - Ordinacija.hr

Novosti

Pružite svojim očima savršen vid uz popust na pregled i kupnju kontaktnih leća

Jedinstvena prilika traje u Poliklinici Ghetaldus gdje možete obaviti pregled za kontaktne leće uz popust od 20%, a uz to dobivate i 20% popusta za kupnju kontaktnih leća u Ghetaldus optici u Ban centru, Augusta Cesarca 4.

Riješite sve u jednom danu i pobrinite se za svoje oči na vrijeme!

Detaljan pregled za kontaktne leće u Poliklinici Ghetaldus najbolji je prvi korak do vašeg savršenog vida. Sljedeći korak je kupnja kontaktnih leća, a odličnu ponudu vrhunskih Bausch+Lomb kontaktnih leća ima Ghetaldus optika.

Kontaktne leće su medicinski proizvod, “nevidljiva” očna pomagala koja služe za korekciju tj. ispravljanje refrakcijskih grešaka oka. Kontaktnim lećam se mogu korigirati refrakcijske greške poput kratkovidnosti (miopije), dalekovidnosti (hiperopije), astigmatizma (nepravilna zakrivljenost rožnice) i presbiopije (staračka dalekovidnost). Prema materijalu od kojeg su napravljene kontaktne leće se dijele na tvrde, tvrde plinopropusne i meke kontaktne leće – izjavila je dr. med. Melanija Boršić, spec. oftalmolog Poliklinike Ghetaldus

Prednost kontaktnih leća posebno je izražena kod visokih dioptrija budući da korisnicima daju bolju oštrinu vida, šire vidno polje i nema problema osjećaja težine naočala, a uz to imaju i estetsku prednost. Najviše u upotrebi su meke kontaktne leće koje su rađene od materijala koji zahtijeva kraće vrijeme prilagodbe, udobne su pri prvom korištenju te se preporučuju za bavljenje sportom i drugim aktivnosotima, te ih je moguće koristiti i samo u posebnim prigodama.

Poliklinika Ghetaldus osnovana je 1994. godine i danas je najveća oftalmološka zdravstvena ustanova u Hrvatskoj s 36 oftalmoloških ordinacija, 20 liječnika oftalmologa. Stručno osposobljeni djelatnici Poliklinike Ghetaldus pružaju sve oftalmološke usluge pacijentima uključujući i operacijske zahvate. Saznajte više i posjetite Polikliniku Ghetaldus u Ban centru ili nazovite 01 5510 803 i 01 5510 805. Sve o novostima saznajte i na novoj web stranici i Facebook stranici Poliklinike Ghetaldus.

Posebna promotivna akcija traje 17.10. do 30.11.2016. i odnosi se na Polikliniku Ghetaldus i Ghetaldus optiku u Ban centru, Augusta Cesarca 4. 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo