Novosti

Prvenstvo Hrvatske u skijanju za osobe s invaliditetom uz veleslalom poznatih osoba

Prvenstvo Hrvatske u skijanju za osobe s invaliditetom održati će se 1. ožujka 2013. na Sljemenu (Crveni spust) – noćni veleslalom pod reflektorima.

Za natjecanje je prijavljeno 20 skijaša različitih vrsta i stupnjeva invaliditeta, koji će se natjecati u kategorijama; slijepi i slabovidni (M/Ž), stojeći (M/Ž), sjedeći (M) te općoj kategoriji (M/Ž).

“U sklopu Prvenstva održati će se i utrka poznatih osoba iz javnog života, koje će nam na taj način pružiti podršku i pomoći u promociji sporta osoba s invaliditetom, a posebice skijanja. Svoje sudjelovanje u utrci su najavili: Irina Čulinović, Filip Juričić, Rene Bitorajac, Robert Knjaz, Zoran Šprajc, Nevena Rendeli, Bruno Šimleša, a dolazak Zoran Vakula i Ana Stunić… Kao predvozači će nastupiti Nika Fleiss i Natko Zrnčić – Dim.

Natjecanje organizira Hrvatski skijaški savez za osobe s invaliditetom u suradnji sa zagrebačkim skijaškim klubovima za osobe s invaliditetom (Skijaški klub za osobe s invaliditetom “Sljeme” i Monoski klub “Zagreb”) te pod pokroviteljstvom Hrvatskog paralimpijskog odbora.

Raspored događanja – petak, 1. ožujka 2013.

17.00 – 18.00 Podjela startnih brojeva u restoranu “Vidikovac” (kod tornja, na vrhu Sljemena)
18:15 – 19:00 Pregled staze
19:00 – 20:00 Natjecanje u veleslalomu, 1. vožnja
20:00 – 21.00 Natjecanje u veleslalomu, 2. vožnja
21:00 – 22.00 Dodjela nagrada u restoranu “Vidikovac”

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo