Psihološka kineziologija u Zagrebu

sreca muskarac

Britanski psiholog Chris Walton predstavit će, u srijedu, 21. listopada Psihološku kineziologiju. Besplatno će se predavanje održati u 18 sati i 30 minuta, u prostorijama Life Long Learning Akademije u Crnčićevoj 18.

Uz predstavljanje ove metode, u Zagrebu će se 24. i 25. listopada održati i dvodnevna radionica Psihološke kineziologije.

Psihološka kineziologija je jedna od najsuvremenijih i najučinkovitijih brzih metoda psihološke pripreme za sve vrste poduhvata i životnih promjena. Ova metoda kombinira najnovije znanstvene spoznaje iz psihologije i fiziologije s načelima poznatim iz tradicionalne mudrosti s raznih strana svijeta. Primjenom najnovijih istraživanja u području psihologije odnosa uma i tijela, ova metoda pruža niz sigurnih i učinkovitih tehnika za mijenjanje vjerovanja i zapažanja te omogućava jednostavno i lako preoblikovanje naših mentalnih programa promjenom ograničavajućih vjerovanja u vjerovanja koja nas podržavaju.

Metodom se ostvaruje izravna komunikacija između svjesnog i nesvjesnog uma, a sadrži i procese kojima se povećava usklađenost dviju moždanih polutki, što dovodi do stanja "moždane uravnoteženosti" u kojem je znatno smanjen otpor prema promjeni zastarjelih podsvjesnih programa. Primjenu te metode brze i lagane osobne transformacije u svojoj knjizi "Biologija vjerovanja" opisao je i svjetski poznati znanstvenik i stanični biolog Dr. Bruce Lipton.

Chris Walton je psiholog radnog učinka s magistarskom specijalizacijom u području osobnih promjena i obrazovanja odraslih koji živi i radi u Londonu.
Više informacija potražite na: www.ja-mogu.info


Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!