Novosti

Radionica “Učimo učiti” za učenike osnovnih škola

Može li se pokositi trava ako ne znamo koristiti kosilicu? Ili otvoriti konzerva ako ne znamo koristiti otvarač za konzerve? Može li se izbušiti rupa u zidu i postaviti polica ako ne znamo koristiti bušilicu?

Naravno da ne. Ista je stvar s učenjem. Mozak ima tisuće predivnih velikih i malih alata kojima razumijeva, osmišljava, promišlja, analizira, grupira, uspoređuje, zaključuje…(=UČI), no te alate treba naučiti koristiti. Svi ih imamo, no možda ih držimo zapakirane u kutiji, možda smo na njih zaboravili, možda ih trebamo malo izbrusiti, a možda nam još nitko nije pokazao kako ih upotrebljavati.

Od jeseni u Centru Budi svoj kreće novi program „Učimo učiti“ za učenike osnovnih škola. Pod budnim okom Maje Jerčić, pedagoginje i autorice knjige „Učimo učiti: ŠTO je kvalitetno znanje i KAKO ga stjecati“, djeca će naučiti koristiti sve alate koji u njihovom mozgu već postoje. Kroz različite metode učenja koje pomažu da učenje bude kvalitetno, kreativno, zanimljivo i aktivno te drugačiju, zanimljivu i motivirajuću suradnju (a ne nastavu!) djeca će poticati svoj mozak da misli i uči a da njegov vlasnik pri tome bude sretan i zadovoljan.

Za sve informacije o tromjesečnoj edukaciji i besplatnim uvodnim radionicama za edukaciju koje će se održati u čak tri navrata:   30.8., 1.9. te 8.9.2016. u 18.30 h možete se obratiti Jeleni na jelena@budisvoj.eu ili 091/520-0005.

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo