Radost te zove na ludi doček 2015. godine - Ordinacija.hr

Novosti

Radost te zove na ludi doček 2015. godine

Očekuje te nezaboravno druženje s glumcem Kikijem Ugrinom, Zagrebačkim mališanima, iluzionistom i glumcem Lukom Vidovićem te pjevačem Bojanom Jambrošićem.

Uz veseli slogan “Radost te zove na ludi doček nove“, književni časopis za djecu Radost i Večernji list prvi put u glavnom gradu organiziraju doček Nove godine za naše najmlađe sugrađane, ali i sve ostale klince koji će u ovo blagdansko doba posjetiti Zagreb.

Svakako budite 31. prosinca točno u 11 sati na Trgu bana Jelačića, gdje vas očekuje nezaboravno druženje s glumcem Kikijem Ugrinom, Zagrebačkim mališanima, iluzionistom i glumcem Lukom Vidovićem te pjevačem Bojanom Jambrošićem.

Naš poznati iluzionist Luka Vidović, s velikim uzbuđenjem i nestrpljenjem najavio je spektakl na dječjem dočeku Nove godine: “Prvi put u čarobnjačkoj karijeri pripremam ovako veliku i zahtjevnu predstavu za djecu i već mjesec dana intenzivno uvježbavam vrlo uzbudljive i dosad neviđene trikove u Hrvatskoj. Nestrpljivo očekujem 31. prosinac da pred najzahtjevnijom od svih publika, onom najmlađom, izvedem novogodišnju čaroliju. Neću vam sve otkriti ali znajte da će naš omiljeni Djedica na putu kući još jednom svratiti do Zagreba“, najavio je Luka.

Traže se mali čarobnjaci!

Imaš između sedam i deset godina, a ne bojiš se prkositi zakonima prirode i gravitacije? Javi se Luki i na pet minuta osjeti čari pozornice i postani pravi čarobnjak. Svoje podatke, uz suglasnost roditelja, pošalji na adresu e-pošte: radost@vecernji.net. Dvoje sretnika sudjelovat će u ovom spektakularnom novogodišnjem programu.

Josip Nalis, ravnatelj Koncertne direkcije grada Zagreba, poziva sve mališane na zabavni doček 2015. godine:

“Čast nam je i zadovoljstvo da s našim standardnim medijskim partnerom, Večernjim listom, nakon utrke djedova božićnjaka s kojom smo i okončali adventski program u Zagrebu, možemo po prvi put u povijesti našeg grada sudjelovati u organizaciji dočeka Nove godine za djecu. Pozivamo sve sugrađane i goste našega grada da se 31. prosinca u 11 sati upute na glavni gradski trg gdje će si u društvu svojih najmlađih već u podne moći međusobno čestitati Novu godnu, što će biti izvrstan uvod u večernji program, kada ih očekuje naš tradicionalni veliki doček u društvu legendi zagrebačke rokenrol scene i dobra zabava do sitnih jutarnjih sati“.

Ordinacija.hr
Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo