Rekreativno trčanje – sportska aktivnost za cijelu obitelj - Ordinacija.hr

Novosti

Rekreativno trčanje – sportska aktivnost za cijelu obitelj

Kako provesti kvalitetno zajedničko obiteljsko vrijeme radeći pritom zabavnu i zdravu tjelesnu aktivnost primjerenu i djeci i roditeljima – pitanje je s kojim se često susreću mnoge obitelji.

Cilj Kros utrke Volim trčanje, koja će se 12. lipnja od 9 sati održati kod Boćarskog doma na savskom nasipu, jest uključiti cijelu obitelj u bavljenje sportskom rekreacijom. Pokrećući prije devet godina ovu utrku, željelo se otvoriti svijet trčanja ljudima koji u njemu nisu dotad sudjelovali i dati im priliku da se oko utrke okupe i međusobno se upoznaju, da se okušaju u natjecanju, zabave se i – ostanu uz trčanje

Obiteljske vrijednosti izvanredno se nadovezuju na one koje se kroz sport promiču i usvajaju – hrabrost, odricanje, poštovanje, upornost, prijateljstvo i poštenje – pružajući djeci, uz trčanje, bazičnu sportsku, ali i životnu, pripremu.

Te vrijednosti u svojoj svakodnevici i obiteljima sportom promiču aktivni ljubitelji trčanja – Nevena Rendeli, Mario Valentić, Dejan Patrčević, Marijo Možnik i dr. Ivo Belan – ambasadori ovog događanja.  

Kros utrka VOLIM TRČANJE održava se u nedjelju, potičući da se oko trčanja okupi cijela obitelj. Uz utrke za odrasle: Utrku rekreativaca (2 km), Utrku građana (5 km) i Utrku Volim trčanje (11,5 km), organizirane su i 4 besplatne dječje utrke (na 800 m, 500 m, 200 m i baby maraton na 50 m) za djecu različitih uzrasta – od onih rođenih 2003. godine pa sve do najmlađih, rođenih 2014. i 2015. godine.

Uz sve veći broj djece – a ove ih se godine očekuje bar 500 – želi se stvoriti svima zanimljiv i zabavan natjecateljski događaj u kojem će zajedno moći uživati svi članovi obitelji – bez obzira na godine!

Zdravlje, kondicija, zajedništvo i zabava učinit će Kros utrku VOLIM TRČANJE sportskim obiteljskim druženjem bez premca!

Više o načinu prijave i satnici na internetskoj stranici utrke www.volim.trcanje.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo