Novosti

S Merkur osiguranjem prema zdravijem i sretnijem sutra

Merkur osiguranje jedna je od vodećih tvrtki u području osiguranja života zadnja dva desetljeća. Lansiranjem novog vizualnog identiteta, Merkur je prenio svoju glavnu ideju – prevenirati danas za vaše sutra što je i novi slogan Merkur osiguranja.

Merkur svoje klijente želi potaknuti i usmjeriti prema naprijed te im omogućiti bolju budućnost s inovativnim zdravstvenim uslugama. Pozitivno djelovanje fitnessa i wellnessa u skladu s novom Merkurovom strategijom pokazuje i sama činjenica da ako se osjećate zdravo i fit, možete podići vaše samopouzdanje i u drugim područjima života – društvenom, znanstvenom, profesionalnom, drugim riječima u svemu. Vježbanje nam pomaže da imamo bolji san, da naš organizam povećava otpornost na prehlade te nam utječe i na raspoloženje.

Merkur širi svoju ponudu s paketima fit4life usluga dodatnog zdravstvenog osiguranja koji sadržavaju usluge koje poboljšavaju kvalitetu života korisnika i pomažu u promjeni životnog stila u korist većeg blagostanja kroz brigu za tijelo i um. Fit4life usluge nude razne pakete za teretanu s prilagođenim programima vježbanja, wellness vikendima u luksuznim hotelima i tehnološki naprednim pregledima u vodećim privatnim klinikama. Merkur osiguranje postaje uslužno orijentirana platforma za promjenu životnog stila i poboljšanje vitalnosti. Preventivni programi fit4life jedinstveni su na tržištu, možete izabrati razne preventivne programe iz željenog paketa: sistematski pregled ili Adventure, Fitness, Relax, Balance, Hightech rana dijagnostika ili Educa ili Kids (za djecu).

Saznajte više o paketima fit4life na službenim stranicama Merkur osiguranja.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo