Sandoz postao nositelj Certifikata Poslodavac Partner - Ordinacija.hr

Novosti

Sandoz postao nositelj Certifikata Poslodavac Partner

Tvrtka Sandozod danas je nositelj Certifikata Poslodavac Partner koji tvrtka SELECTIO dodjeljuje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima. Nositelji Certifikata Poslodavac Partner su tvrtke koje su prošle proces provjere načina edukacije i razvoja kadrova, zapošljavanja, motivacije i nagrađivanja.

Sandoz je u certifikacijskom procesu ostvario više od 90 posto mogućih bodova, a iznadprosječni rezultati ostvareni su u područjima Strategije, Rada, motivacije i nagrađivanja te Usavršavanja i razvoja zaposlenika.

l             Igor Haralović, direktor Sandoza

Direktor Sandoza Igor Haralović je prigodom uručenja certifikata izjavio: “Sandoz je prepoznat kao jedna od vodećih farmaceutskih kompanija u Hrvatskoj. S obzirom na činjenicu da je briga o ljudima naša temeljna vrijednost, sasvim je logično i razumljivo da znatnu brigu vodimo i o svojim zaposlenicima. Želimo biti poslodavac izbora za sve koji svoju karijeru namjeravaju ostvariti u farmaceutskoj industriji.

Certifikat Poslodavac Partner je potvrda naših nastojanja da visokim standardima kvalitete nastavimo graditi vlastiti sustav upravljanja ljudskim resursima“.

Certifikat Poslodavac Partner ima za cilj prepoznavati i isticati organizacije koje kvalitetno upravljaju ljudskim resursima te propagirati one standarde koji unapređuju poslovne rezultate i kvalitetu rada. Dodjeljuje se organizacijama koje zadovoljavaju standarde kvalitete u upravljanju ljudskim resursima bez obzira na njihovu veličinu ili prisutnost u javnosti.

Kompanije koje se odluče ući u proces certifikacije ocjenjuju se u više od 40 procesa upravljanja ljudskim resursima kroz pet područja: Strategija, Regrutiranje i selekcija, Rad, motivacija i nagrađivanje, Usavršavanje i razvoj te Odnos prema zaposlenicima.

Sandoz – jedna od vodećih svjetskih farmaceutskih kompanija

Sandoz, član Novartis grupe, vodeća je europska generička farmaceutska kompanija koja nudi široku paletu visoko kvalitetnih te cijenom dostupnih proizvoda koji više nisu zaštićeni patentom treće strane. Sandozov portfelj broji približno 1.000 molekula te prodaje svoje proizvode u otprilike 130 zemalja. Ključne grupe proizvoda uključuju kardiovaskularne lijekove, antinfektivnu terapiju za centralni živčani sustav i poremećaje probavnog sustava, onkološku i respiratornu terapiju, kao i lijekove za poremećaje krvi i krvotvornih organa. Sandoz razvija, proizvodi i stavlja u prodaju navedene lijekove zajedno s farmaceutskim i biotehnološkim aktivnim supstancama.

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo