Sandra Bagarić stiže u Poreč! - Ordinacija.hr

Novosti

Sandra Bagarić stiže u Poreč!

Sandra Bagarić s programom “Ja ljubim…” stiže u Poreč, gdje će u petak 17. veljače 2012. u Gradskom kazalištu održati koncert u povodu Dana zaljubljenih!

U pratnji pijanista i supruga Darka Domitrovića, naša je poznata sopranistica za svoju publiku pripremila repertoar sastavljen od glazbenih poslastica ljubavne tematike, a izabrane skladbe ujedno predstavljaju i presjek Sandrine dugogodišnje karijere, tijekom koje je briljirala u brojnim predstavama i operetema poput Madam Troubadour, Grofica Marica, Kneginja čardaša, Šišmiš, Zemlja smiješka, Mala Floramye, Noć u Veneciji, Lijepa Helena, te u popularnim mjuziklima Alfija Kabilja Tko pjeva, zlo ne misli i Jalta, Jalta.

“U mojem programu “Ja ljubim…” svatko može pronaći neki mali biser za sebe! Bit će tu sjajnih napjeva iz opereta, neizostavni dio programa su i songovi iz poznatih mjuzikala, a i dodat ćemo i po koji evergreen“, kaže Sandra Bagarić, nagovještavajući da u Poreč stiže s programom koji skriva za svakoga ponešto.

Ususret Valentinovu, Sandra Bagarić ovih je dana predstavila i novi video spot za evergreen “Ja ljubim…”, sve u duhu ljubavi koja je, priznaje, glavni pokretač njezine pršteće energije u poslu i životu!

Ne propustite ovu koncertnu glazbenu poslasticu!

Koncert započinje u 20 sati, a ulaznice se već mogu rezervirati u Gradskom kazalištu POUP, Narodni trg 1, Poreč, i to telefonom na 052/ 887 218 ili mailom na rezervacije@poup.hr!

                      

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo