Novosti

SE-MARK za svoje kupce sutra otvara novu trgovinu

SE-MARK je brand prepoznatljiv kao Panasonic distributer, Vip partner i specijalizirani maloprodajni lanac za mobilne i fiksne telefone, informatičku opremu, multimediju i zabavnu elektroniku poznatih brandova, kao i usluga na području fiksne i mobilne telefonije, interneta i televizije.

SE-MARK je u 25 godina razvio je sustav od 10 specijaliziranih maloprodaja, ovlaštenih servisa, odjela za B2B prodaju i odjel za prodaju Vip proizvoda i usluga, certificiran u ISO 9001.

Prodajni program čine svjetske marke (Panasonic, Samsung, HTC, Nokia, Sony, Alcatel, CAT, LG, Lenovo, Acer, Toshiba, Asus, HP, Olympus, Cellularline, Logitech, Jabra…): mobiteli, telefoni, IP telefoni, telefaxi, telefonske digitalne i IP centrale, skeneri, multifunkcijski pisači, LCD projektori, pametne ploče, Led TV, kućna kina, camcorderi, fotoaparati, GPS uređaji, PlayStation, slušalice, Panasonic “Toughbook”, prijenosna računala, tableti, LCD monitori, klima, kućni alarmi, dodatna oprema…

U svom višegodišnjem radu uspješno se bavi B2B prodajom i projektnim riješenjima u telekomunikacijama i uredskoj automatici, kao i prodajom malim, srednjim i velikim tvrtkama..

Godišnji prihod tvrtke iznosi preko 10 milijuna eura. Tvrtka zapošljava 50 djelatnika.

SE-MARK je ovlašteni Panasonic servisni centar za servisiranje  telefona, mobitela, telefaksa, telefonskih centrala, pisača, multifunkcijskih uređaja, TV i audiovideo uređaja. Ostale servisne usluge: instalacija telefonskih centrala, popravci prijenosnih računala mobitela i tableta, instalacija softvera, tehnička podrška, servisiranje i montaža klima uređaja i najam projektora.

Više na www.se-mark.hr

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo