Novosti

Simpozij o zaštiti kože i korneoterapiji u Hotelu Dubrovnik

Simpozij je namijenjen dermatovenerolozima, farmaceutima, liječnicima primarne zdravstvene zaštite, pedijatrima, te drugim specijalistima koji se izravno bave ovom problematikom.

Euro Estetic – Medical Centar u suradnji sa Znanstvenim institutom za aplikativnu korneoterapiju (IAK Institute of Applied Corneotherapy/KOKO Co., Njemačka) organizira interdisciplinarni simpozij i radionicu s međunarodnim sudjelovanjem “Zaštita kože utemeljena na individualnom principu i korneoterapija” uz podršku Hrvatskog farmaceutskog društva i KBC Zagreb, Klinike za kožne i spolne bolesti Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Simpozij se održava 8. i 9. lipnja u kongresnoj dvorani Ban Hotela Dubrovnik u samom srcu Zagreba. U povodu simpozija održat će se koncert za sudionike i goste 9. lipnja u 19.30 sati, također u Dvorani Ban na kojem će nastupiti

  • Marija Mlinar, harfa i solisti orkestra RTV Zagreb
  • Lidija Bajuk i Stanislav Kovačić, violončelo

Koncert je izraz solidarnosti i ohrabrenja djeci oboljeloj od i njihovim obiteljima, te izraz podrške znanstvenicima i liječnicima u njihovim naporima u iznalaženju kvalitetnog odgovora za zaštitu i ozdravljenje kože.

Sukladno apelu i strategiji svjetske zdravstvene organizacije WHO, EU i MZSSRH, simpozij i radionica ukazat će na nužnost unaprjeđivanja interdisciplinarne suradnje u razmjeni znanstvenih i iskustvenih spoznaja te pridonijeti informiranosti struke i javnosti o značaju personaliziranog pristupa u planiranju prevencije ili u razradi terapije, a kroz primjenu korneoterapije i dermaviduals DMS biofiziološkog programa za kožu. Korneoterapija – dermaviduals je multidisciplinarna metoda s individualnim konceptom. Temelji se na nanotehnologiji i biomembranskim baznim kremama, te preciznoj dijagnostici kože uz pomoć dijagnostičkih uređaja CK electronic, neophodnih u medicinskoj i ljekarničkoj praksi.

Tijekom simpozija bit će promotivna prodaja knjige “Alergijske i imunosne bolesti“, korisne u svakoj medicinskoj i ljekarničkoj praksi. Simpozij je namijenjen dermatovenerolozima, farmaceutima, liječnicima primarne zdravstvene zaštite, pedijatrima, te drugim specijalistima koji se izravno bave ovom problematikom. Osigurano je prevođenje na hrvatski jezik.

Voditelj projekta:

EEMC – Mira Rogić, direktor
10000 Zagreb, Gajeva ulica 1/ VII,
tel./fax 01 4810 055; mob. 098 188 55 85
e-mail: info@euroestetic.hr – web: www.euroestetic.hr

Prijavu možete skinuti OVDJE.

Kotizacija

Za simpozij: 100 kuna i slobodan ulaz na radionicu – Za radionicu: 50 kuna

Kotizacija se uplaćuje prilikom registracije, na dan održavanja simpozija. Hrvatska liječnička komora i Hrvatska ljekarnička komora bodovat će sudjelovanje na simpoziju i radionici sukladno svojim Pravilnicima.

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo