Novosti

Sistematski pregled u vrijednosti 1380 na dar!

Odlična ponuda koju ne smijete propustiti! Novim pretplatnicima Večernjeg lista u suradnji s Poliklinikom Aviva poklanjamo sistematski pregled u vrijednosti 1380 kn!

Poliklinika Aviva

U Nemetovoj 2, podno Sljemena, smještena je Poliklinika AVIVA, sljednica Poliklinike Nemetova, začetnica privatne polikliničke praske u Zagrebu i Hrvatskoj. Tijekom svoje 37 godina duge tradicije, postala je jedan od prepoznatljivih simbola hrvatskog zdravstva. Razlog tome je, prije svega, profesionalnost i kvaliteta usluge u kojoj uvijek teži ka boljem, što je prepoznato od strane klijenata koji svoje povjerenje poklanjaju Poliklinici AVIVA. Poliklinika AVIVA može se pohvaliti i titulama svojih liječnika: 1 akademik, 7 profesora, 13 primarijusa, 19 doktora znanosti i 3 magistra znanosti. Njihova specijalistička znanja i timski rad osnovni su pokretač izvrsnosti ove institucije.

Usluge:  Usluge Poliklinike AVIVA pokrivaju gotovo sve medicinske specijalnosti, a uz interdisciplinarni pristup liječnika kroz Centre izvrsnosti programi prevencije, dijagnostike, liječenja i rehabilitacije prilagođeni su potrebama klijenata i usmjereni na rješavanje njihovih problema.

 • Centar za dermatologiju i venerologiju
 • Centar za zdravlje žene
 • Centar za regulaciju tjelesne težine
 • Anti-aging centar
 • Centar za liječenje boli
 • Centar za vrtoglavicu
 • Centar za radiološku dijagnostiku
 • Centar za štitnjaču
 • Centar za zdravlje srca
 • Centar za ultrazvučnu doplersku dijagnostiku
 • Centar za prevenciju cerebrovaskularnih bolesti
 • Centar za gastroenterologiju
 • Centar za oftalmologiju
 • Centar za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju i medicinski fitness
 • Vlastiti medicinsko – biokemijski laboratorij

Vrhunska oprema

Poliklinika AVIVA raspolaže najmodernijom dijagnostičkom opremom uz koju je moguće otkriti promjene u najranijoj fazi, prije potpunog razvoja bolesti. Izdvaja se vrhunskom medicinskom opremom među kojima je suvremena ultrazvučna i radiološka dijagnostika, najnoviji i najmoderniji uređaj za magnetsku rezonancu otvorenog tipa za pregled bez klaustrofobije i iznimno kratko trajanje snimanja, 4D ultrazvuk za praćenje trudnoće koji omogućuje detaljniju procjenu anatomije ploda.

Važnost sistematskih pregleda

Uz dijagnostiku i liječenje bolesti, od iznimne je važnosti i očuvanje zdravlja i prevencija razvoja bolesti koje su moguće kroz sistematske preglede. Poliklinika AVIVA ističe neprocjenjivu važnost sistematskih pregleda. Kvalitetna briga o zdravlju započinje redovitim godišnjim pregledom čija je svrha rano otkrivanje faktora rizika za razvoj kroničnih i zloćudnih bolesti i prvih simptoma bolesti koji omogućuju pravovremeno i uspješno liječenje.

Radno vrijeme i kućne posjete

Radno vrijeme prilagođeno je potrebama i vremenu klijenata. Od veljače 2015., Poliklinika AVIVA radi svake prve subote u mjesecu za sve one koji nisu u mogućnosti doći tijekom tjedna, a popodnevna radna smjena do 20h omogućava klijentima obavljanje željenih pretraga nakon radnog dana ili u terminu koji im više odgovara. Poliklinika AVIVA pruža i usluge kućnih posjeta na području Grada Zagreba. Tim za kućne posjete i neurgentna stanja dolaze klijentima u njihov dom. Stanja iz područja fizikalne medicine i rehabilitacije, interne medicine i ultrazvučne dijagnostike samo su neke od usluga koje se mogu rješavati u udobnosti doma klijenata.

Poliklinika Aviva– vaša zdrava odluka!

Sve dodatne informacije o uslugama i rezervaciji termina mogu se dobiti telefonskim pozivom na broj 01/4693 111 ili e-mailom na info@poliklinika-aviva.hr. Nalazi su dostupni odmah nakon obavljenog pregleda ili u najkraćem mogućem roku ukoliko se radi o zahtjevnijoj pretrazi.

Pretplatite se pozivom na 01-5540-999! Požurite, jer ponuda je ograničena!

Saznajte više na www.vecernji.hr

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo