Novosti

Skup Biomedicinska instrumentacija za poslovnjake i akademike

Sveučilište u Zagrebu organizira besplatni skup za sudionike poslovnog i akademskog sektora pod nazivom Biomedicinska instrumentacija – Suradnja znanosti i industrije.

Skup “Biomedicinska instrumentacija – Suradnja znanosti i industrije” održat će se 25. listopada od 9 do 15.30 sati na zagrebačkom Fakultetu elektrotehnike i računarstva (Unska 3).

Rok za prijavu na skup ističe 22. listopada, a sudjelovanje je besplatno za sve sudionike, s time da je broj sudionika skupa ograničen.

Skup je namijenjen sudionicima iz poslovnog i akademskog sektora zainteresiranim za nova rješenja u području biomedicinske instrumentacije. Bit će predstavljeni novi proizvodi i razvojni projekti, a sudionici će imati priliku uspostaviti međusobne kontakte i započeti suradnje.

Skup djelomično financira Europska unija iz Instrumenta pretpristupne pomoći u sklopu projekta “Stvaranje potpornog okruženja za podizanje inovacijskog i tehnološkog potencijala u pograničnom području – SPRINT“. Projekt SPRINT provodi se u okviru OP IPA SI‐HR 2007.‐2013.

Možete preuzeti program i prijaviti se na stranici: Biomedicinska isntrumentacija

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo