Novosti

Slavimo kozmetičku kulturu – Dr. Hauschka koncepta njege

Utjecaj odabira stvarnih prirodnih proizvoda puno je širi od same njege kože. Upravo zato je Dr.Hauschka kozmetika predstavila pokret kozmetičke kulture kao rezultat 50-godišnjeg rada na polju prirodne kozmetike.

Dr. Hauschka ¨je koncept koji pruža mnogo više od njege kože. Sinergija brojnih elemenata koji uzimaju u obzir ekološke, sociološke, psihološke i zdravstvene faktore, tvori jedinstvenu kvalitetu te predstavlja pokret Dr. Hauschka kozmetičke kulture. Ona je izraz vrijednosti koje dosljedno živimo i aktivnosti koje provode ljudi povezani s našim proizvodima.

U ovoj jubilarnoj godini, željeli bismo vam dočarati puno bogatstvo naše kozmetičke kulture. Pozivamo vas da otkrijete više o povijesti Dr. Hauschka brenda, o našim projektima i ljudima.

MAKE UP – ZAVRŠNA NOTA PRIRODNE NJEGE

Cjelovita prirodna njega završava make-upom te nadograđuje temeljne rituale. Vodeći se filozofijom kozmetičke kulture i načelom „Ljepota je vanjski izražaj stvarne osobnosti“, Dr. Hauschka stručnjaci kreirali su potpuno novu liniju make-upa koja pomaže ženama naglasiti njihovu unutarnju i vanjsku ljepotu jer proizvodi Dr. Hauschka kozmetike ne djeluju samo na kožu već i na cijelo naše biće, doprinoseći tako sveukupnom zdravlju svakog pojedinca. Ljekovite biljke imaju ključnu ulogu u svim Dr. Hauschka proizvodima. Svaki proizvod sadržava pažljivo usklađene kombinacije dragocjenih voskova i ulja te ekstrakte ljekovitih biljaka.

SAVRŠENA PALETA PRIRODNIH BOJA

Zahvaljujući iznimnoj kvaliteti sastojaka i laganoj teksturi, proizvodi se vrlo jednostavno i ravnomjerno nanose, a posebnost Dr. Hauschka make-up proizvoda jest u tome da obnavlja prirodnu ravnotežu kože, a boje ne prikrivaju već naglašavaju njezinu vitalnost i sjaj.

Nova linija sastoji se od 83 proizvoda za oči, usne i ten. Linija je razvijena uz pomoć profesionalnih make-up artista i bit će redovito dopunjavana u budućnosti. Savršenost proizvoda vidljiva je čak i u novom dizajnu ambalaže koja je u tamno ljubičastim tonovima i svojim oblikom izuzetno ergonomična. Novi asortiman kozmetike upotpunjen je i sa šest visokokvalitetnih kistova od najfinijih sintetičkih vlakana.

NAGLAŠENA INDIVIDUALNOST

Nova linija dekorativne kozmetike, između ostalog, sadrži tekuće podloge, pudere, rumenila, sjenila za oči, tuševe, maskare, ruževe, sjajila za usne, olovke za oči i usne te proizvode za uređivanje obrva. Rasponom boja i nijansi s novom linijom Dr. Hauschka make up-a omogućili smo svim našim korisnicama potpuno prirodan make-up za sve prigode, od prirodnog do izrazito dramatičnog, od profinjenog do izazovnog. Čak i kad dvije žene nose potpuno identičan make-up, svaka od njih zadržava svoju individualnost jer boje iz nove linije na svakom pojedincu ostavljaju drugačiji dojam koji zavisi od pigmenta kože. Raznolikost boja u novoj liniji kozmetike Dr. Hauschka bazira se na mineralnim pigmentima prirodnog podrijetla koji se stapaju s tonom tena osobe koja ih nosi, tako da čak i jake boje uvijek izgledaju živahno, ali nikad neprirodno.

KVALITETA BEZ KOMPROMISA

Sve sirovine korištene za proizvodnju Dr. Hauschka make-up proizvoda potječu iz isključivo certificiranog organskog uzgoja te zadovoljavaju Demeter i fair-trade standarde. Svi proizvodi certificirani su s NATRUE, međunarodnim pečatom kvalitete za prirodnu i organsku kozmetiku i ne sadržavaju sintetičke mirise, konzervanse, mineralna ulja, silikone i PEG. Proizvodi su također testirani od strane dermatologa i oftalmologa.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo