Sport u srcu Zagreba obilježili trkači koji su istrčali rutu u obliku srca! - Ordinacija.hr

Novosti

Sport u srcu Zagreba obilježili trkači koji su istrčali rutu u obliku srca!

Centar Zagreba bogatiji je za vrhunski dućan sportske opreme. Ove je subote Intersport, vodeća maloprodajna mreža sportske opreme, odjeće i obuće, otvorio premium poslovnicu u samom centru Zagreba

Petrinjska 3 postala je tako nezaobilazno mjesto u srcu Zagreba za sve koji se bave sportom i pritom žele imati vrhunsku opremu.

Ambasador zdravog života Mario Valentić, instruktorica fitnesa Renata Sopek i osobna trenerica Sanja Žuljević bili su domaćini otvorenja poslovnice i pritom posjetiteljima dijelili brojne korisne sportske savjete. Ispred same poslovnice organizirano je druženje za građane u pravom sportskom duhu. Pregršt zdravih zalogaja, smoothie bar i atraktivni nogometni i košarkaški trikovi bili su idealna kombinacija za aktivan početak vikenda. Sport u srcu Zagreba obilježili su i entuzijastični trkači te na dan otvorenja istrčali rutu u obliku srca.

Intersportova filozofija je „Sport to the people“ odnosno „Sport svima“. Upravo nas je ta filozofija potaknula na širenje našeg poslovanja u samo srce Zagreba kako bi sport zaista bio dostupan svima. Kontinuirano pratimo potrebe naših kupaca pa smo tako prepoznali sve veću potrebu Zagrepčana za bavljenjem sportom. Doveli smo sport u srce Zagreba i vjerujemo da će Petrinjska postati pravo „go-to“ mjesto za sve ljubitelje aktivnog života.“, izjavio je prilikom otvorenja Tomaž Belinger, direktor društva Intersport H.

Intersportova poslovnica u Petrinjskoj podignuta je na najvišu razinu kroz ponudu, uređenje i iskustvo kupovine za kupce. Stručno osoblje pruža individualan pristup svakom kupcu: zaljubljenici u fitness, trčanje, nogomet, košarku i outdoor aktivnosti mogu naći na jednom mjestu baš sve što im treba.

No, Gajo Dojčinović, voditelj marketinga Intersporta podsjeća da ova mreža prodavaonica ima razne uloge: „Intersport nije samo prodavaonica sportske opreme. Intersport je centralno mjesto za sve koji vole aktivan lifestyle i pritom žele imati dostupne najbolje savjete te biti u skladu s trendovima. Stručni i individualni savjeti našeg osoblja omogućuju će svima odabir najbolje opreme za što ugodnije i učinkovitije bavljenje sportom.“

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo