Novosti

Stari li vaše tijelo prebrzo?

Mislite li da vaše tijelo stari prebrzo?- u novom broju magazina ordinacija.hr otkrivamo vam sve o tome što je normalno, a što nije za vašu dob. Magazin je u prodaji na svim kioscima u subotu, 22. listopada za samo 7 kuna uz Večernji list.

Uz naše savjete naučite voljeti sebe i svoje tijelo baš kao i glumica Ines Bojanić koja u 40-ima izgleda bolje nego ikada. Pročitajte intervju i saznajte kako se Ines nosi sa svojim godinama.

Kako biste voljeli svoje tijelo, potrebno ga je prije svega njegovati. Iako jesen sa sobom nosi uživanje u brojnim poslasticama kao što su kesteni i maruni, nažalost s dolaskom hladnijih dana često dolazi i prehlada te gripa. Kako biste sačuvali svoj imunitet i ostali zdravi, otkrivamo vam koje dodatke prehrani odabrati te kakav plan prehraneprakticirati.

Za njegu tijela nemojte zaboraviti i na ulja koja će nahraniti vašu kožu, a mi vam donosimo sve o čudesnim uljima za svaki tip kože.

Ne propustite i veoma bitnu temu – rak. Donosimo vam sve o pregledima koji vam mogu spasiti život.

Lijek za dušu

Naši marljivi suradnici pripremili su za vas velike priloge o tome kako se riješiti zavisti i ljubomore kao osjećajima koji nas truju te kako oprostiti i krenuti dalje.

Magazin je u prodaji na svim kioscima u subotu22. listopada za samo 7 kuna uz Večernji list. Pozivamo vas i da iskoristite priliku i proširite svoje znanje o zdravlju, jer na portalu ordinacija.hr na sva vaša pitanja odgovoriti će renomirani stručnjaci iz polja medicine.

Požurite po svoj primjerak jer je magazin u prodaji samo u subotu u paketu s Večernjim listom. Kako bi bili sigurno da nećete propustiti niti jedan broj svog omiljenog magazina, pretplatite se, a na vašu će adresu svake subote stizati po jedan od Večernjakovih subotnjih magazina.

Pretplatu možete ugovoriti već danas pozivom na broj 01/5540-999 ili mailom pretplata@vecernji.net.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo