Stiže pomoć oboljelom Tomislavu! - Ordinacija.hr

Novosti

Stiže pomoć oboljelom Tomislavu!

Tomislav Kaić iz baranjskog sela Suza nedavno je napunio samo pet godina. Polovicu svog mladog života bori se sa zloćudnim tumorom kostiju, eozinofilnim granulomom. Nakon dijagnoze postavljene u proljeće 2007. godine, operirana mu je bedrena kost. Tumor se vratio na kuku.

“On je tako malo dijete, ne zna što je život, a zna za sve one bolove koje je prošao. Jedanaest kemoterapija i zračenje”, ispričala je Tomislavova majka Boriška portalu Net.hr koji je pokrenuo medijsku kampanju prikupljanja financijskih sredstava za pomoć oboljelom dječaku.

Cijelu je priču u jutarnjem programu Antene Zagreb prenijela urednica te voditeljica Irina Čulinović Soldat i postigla pun pogodak!

Naime, bolesnom se dječaku smilovao gospodin, koji je odlučio pokriti troškove za cijelu godinu, a želio je ostati anoniman!

Bit će to iznimna pomoć za obitelj koja živi od dječjeg doplatka. On je dovoljan tek za pokrivanje iznosa potrebnog za lijekove koji ubijaju tumorne stanice.

Za pomoć malom Tomislavu možete se obratiti obitelji Kaić na adresu Šandora Petefija 12, 31308 Suza kod Belog Manastira ili na telefon 098/184-3571.

Pomoć možete uplatiti i na broj računa 2500009 – 3221893895 otvorenog u Hypo Alpe Adria banci na ime Tomislav Kaić.

Izvori:
Net.hr
Antena Zagreb

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo