Novosti

Svi na Ocean Kayak City Race Zagreb trku!

Željeli ste samo osvojiti kajak i završili ste u najopakijoj i najsmješnijoj kajakaškoj utrci “Ocean Kayak City Race Zagreb“. Kakva je to gradska kajakaška utrka, hoće li se natjecatelji voziti po gradskim fontanama, spuštati niz gornjogradske ulice? Najbolje je da se sami uvjerite!

Dođite u nedjelju u 10 sati na zagrebačku špicu i doživite početak prve gradske kajakaške utrke. Nakon lagane šetnjice i psihički zahtjevnih zadataka na špici, natjecatelje očekuje paklena utrka Savskom cestom, veslanje preko Save i oko 13 sati svi se natjecatelji očekuju na Jarunu.

Ako vam je 10 sati prerano, onda u svakom slučaju budite u 13 sati na Jarunu, gdje vas uz finalnu utrku na Malom jezeru očekuje brdo kajaka koje možete isprobati i na kraju se i sami okušati u Obiteljskoj Kajak Utrci oko 15 sati. Bit će tu brdo zabavnog programa sve do 17 sati.

Prognostičari najavljuju prekrasan, vruć sunčan dan, dok Surfmania Tim najavljuje brdo nagrada za sve kategorije natjecatelja i za sve utrke i maksimalnu zabavu.

Želite odnijeti kući jedan od četiri kajaka, jedan od dva Sony Xperia Active mobitela ili pak Lenovo A1 Tablet, osvojiti Harley ili Hondu Rentachopper za ludi vikend provod, napuniti zalihe Multipower esencijalnih potrepština, vikend za četvero u kampu Šimuni ili osvojiti fitness opremu tvrtke Kineta, onda morate nastupiti u glavnoj utrci, za koju se prijave primaju do subote u 12 sati!

Ocean Kayak City Race je možda fizički i psihički teška, ali maksimalno otkačena i zabavna gradska utrka.

Veliko događanje na Malom jezeru na Jarunu

Cijelo događanje će se u popodnevnim satima održavati na Jarunu gdje će osim finalne utrke i dodjele nagrada, biti mnogo više sadržaja za publiku.

Besplatno testiranje kajaka za građane

Bit će to dan za kajakarenje Zagrebom, svatko će moći isprobati neki od 20 kajaka na Malom jezeru, ali svatko će se moći uključiti u utrke građana i izboriti se za atraktivan SurfShop nagradni fond: besplatan tjedni najam kajaka, vikend najam ili pak SurfShop poklon bon… Zabava će na Jarunu trajati sve do 17 sati.

Utrka će cijelim putem biti snimana sa šest Contour Roam akcijskih kamera od koji će veći dio biti montiran na kajake.

Surfmania Tim vas sve poziva

Roditelji – dovedite djecu, klinci – povedite starce i svi zajedno uz Surf Shop i Ocean Kayak zaveslajte u nedjelju na Malom jezeru na Jarunu. Veslanje je zdrava zabava!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo