Novosti

Svjetska konferencija Helen Doron metode učenja!

U Dubrovniku se do 30. ožujka, u hotelu Radisson Blu Resort, održava svjetska konferencija Helen Doron metode. Na konferenciji je prisutno preko 500 gostiju iz cijelog svijeta, a vodi ju gđa. Helen Doron, osnivačica metode.

Na održanoj konferenciji za novinare domaćini su bili Helen Doron, osnivačica Helen Doron metode učenja, Danijela Haralović, nacionalni franšizer Helen Doron metode za Hrvatsku te Dubravka Merčep Kulaš iz Helen Doron centra u Dubrovniku. Helen Doron govorila je o tome kako je uspjela stvoriti vrhunsku metodu učenja uspješnu u cijelom svijetu te kako se metoda kontinuirano poboljšava korištenjem najnovijih spoznaja i novim tehnologijama, kao što su augmented reality, aplikacije za tablete i mobilne uređaje i crtane filmove, a Danijela Haralović govorila je o tome kako su djeca i roditelji od Osijeka do Dubrovnika prepoznali kvalitetu Helen Doron metode te istaknula komponentu ženskog poduzetništva. Helen Doron škole u Hrvatskoj zapošljavaju u Hrvatskoj 60 ljudi, od čega čak 58 žena, koje su u najvećem broju slučajeva i vlasnice škola.

Na press konferenciji je gđi. Ilijani Stojanović iz Doma za djecu Maslina uručen donacijski ček sa sredstvima kojima Helen Doron pomaže unaprijediti uvjete rada u domu Maslina.

Helen Doron jedna je od vodećih svjetskih pedagoga, od 1985.godine razvija posebnu metodu učenja kojom bebe, djeca i tinejdžeri u dobi od 3 mjeseca do 19 godina uče engleski na način kako uče materinji jezik. Ove godine Helen Doron metoda slavi trideseti rođendan!

Helen Doron Edukacijska Grupa danas je prisutna u 35 zemalja svijeta na preko 800 lokacija, a u Hrvatskoj smo prisutni od 2009.godine i to na 20 lokacija širom zemlje.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo