Novosti

TOSAMA – nova sportska linija higijenskih proizvoda JASMIN SPORT

Tvrtka Tosama svom je bogatom asortimanu proizvoda dodala još nekoliko njih te ponosno predstavila novu sportsku liniju uložaka i tampona JASMIN SPORT.

JASMIN SPORT je prvi sportski uložak, napravljen od posebnog Tencel biosoft materijala, koji je prirodan, biorazgradiv, ima izuzetnu moć upijanja znoja i menstrualne krvi te štiti kožu od iritacija posebno tijekom sportskih aktivnosti. Zahvaljujući Tencel tkanini, ovi ulošci su mekani i glatki kako u suhom tako i u vlažnom okruženju, sprječavaju rast bakterija na prirodan način, ne sadrže umjetne materijale te imaju izuzetnu moć upijanja vlage. JASMIN SPORT ulošci na prirodan način sprječavaju rast bakterija za razliku od običnih uložaka napravljenih od sintetičkih materijala koji propuštaju vlagu, onemogućavaju dotok zraka te pregrijavaju kožu.

Koristeći JASMIN SPORT uloške osjećat ćete svježinu, mekoću i suhoću tijekom Vaših sportskih aktivnosti te će one postati još ugodnije.

Više se ne morate brinuti zbog mogućih vaginalnih infekcija tijekom kupanja u bazenima, rijekama, jezerima i morima! Tamponi JASMIN SPORT AQUA jedinstveni su higijenski tamponi s dvostrukom funkcijom jer upijaju menstrualnu krv i štite rodnicu od ulaska vode. Jasmin sport aqua tampon proizveden je istim principom kao običan tampon, samo što mu je dodan tekući parafin koji sprječava ulazak vode u vaginu. Ovi tamponi namijenjeni su svim ženama koje žele sigurnost i zaštitu od mogućih infekcija, koriste se kao zaštita kad žena nema menstruaciju, ali se mogu koristiti i tijekom same menstruacije, jedino se u tom slučaju tampon treba zamijeniti odmah nakon kupanja.

Uživajte bezbrižno u svom ljetovanju uz JASMIN SPORT AQUA tampone koji Vam pružaju maksimalnu zaštitu jer Vas štite gdje ste najosjetljiviji.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo