Novosti

Traže se mame iz potresa za besplatni on-line sat babyhandlinga

Shutterstock

Babyhandling je iznimno važan, pogotovo u prvom mjesecu života, jer putem pravilnog babyhandlinga bebin središnji živčani sustav dobiva pravilne informacije iz okoline, čime se kasnije prevenira pojava patoloških obrazaca pokreta.

U ovim vremenima, kad smo svi pogođeni brigom za zdravlje, Ivana Štedul, dipl. physioth., bacc. occup. therap. i certificirani Emmett terapeut odlučila je pokrenuti inicijativu „Zajednica protiv koronavirusa“.

Kao majku troje djece i s 4.-tim na putu, potres, kojem smo svjedočili u nedjelju, sa svim slikama majki ispred Petrove bolnice duboko ju je potresao. Znajući koliko su majke koje su tek rodile osjetljive i koliko im treba podrška, Ivana je odlučila pomoći im onako kako najbolje zna i može u ovoj situaciji – SenzoGYM babyhandling mini edukacijom.

Sve majke rodilje koje su u trenutku potresa bile u bolnicama u Zagrebu, Karlovcu ili nekom drugom mjestu pogođenom potresom neka se jave na info©senzogym.hr za kratku SenzoGYM on line babyhandling poduku.

Mini edukacija održava se putem Skypea i video poziva.

Upute za on – line edukaciju:

1. Mi pokazujemo na lutki, vi radite sa svojom bebom.

2. Javljanjem na mail info@senzogym.hr poslati ćemo vam informacije o danu i točnom vremenu kada ćemo s vama uspostaviti poziv. Molimo vas da se vremena svi točno pridržavamo kako bi svi stigli na red.

Također, za sve ostale majke koje su rodile u ožujku pripremamo interaktivni video o babyhandlingu koji će biti dostupan javljanjem preko našeg maila, a sve obavijesti možete pratiti na našoj facebook i instagram stranici Senzogym, kao i web stranici www.senzogym.hr.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo