Novosti

Treba li mi dopunsko osiguranje i kako plaćam participaciju?

Shutterstock

Svaki put kada ste bili na liječničkom pregledu, obavili neku pretragu, podigli lijekove na recept, a niste platili ništa, upravo sve to umjesto vas je platila vaša polica dopunskog osiguranja.

Ako imate samo obvezno zdravstveno osiguranje i niste oslobođeni plaćanja participacije za izdavanje lijeka, po receptu ćete platiti 10 kuna, a tu su i doplate za zdravstvene usluge u primarnoj zdravstvenoj zaštiti, specijalističke preglede, dijagnostiku, laboratorijske pretrage, fizikalnu terapiju, usluge dentalne medicine, ortopedska pomagala i bolničko liječenje.

Sve te doplate u obveznom osiguranju bez ograničenja pokriva dopunsko zdravstveno osiguranje Croatia osiguranja, i to izravnim terećenjem, pa ne morate razmišljati imate li gotovine i koliko iznose pojedine nadoplate za zdravstvene usluge i lijekove.

Da vas ne košta više ili previše, ugovorite dopunsko u Croatia osiguranju i do kraja mjeseca ostvarite popust za online kupnju od 15 posto na osnovno pokriće, uz koji vas očekuje i gratis B-lista lijekova u prvoj godini te digitalna iskaznica u mobilnoj aplikaciji Moja Croatia.

Sponzorirani sadržaj

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo