Novosti

Trudnice jednoglasno: “Sada smo informiranije i sigurnije!”

U okviru nacionalnog projekta “Sutra” pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja i Agencije za lijekove i medicinske proizvode, održan prvi besplatan edukativni program za trudnice o primjeni lijekova, biljnih lijekova, dodataka prehrani, kozmetike i dr.

Mnoštvo znatiželjnih trudnica okupilo se u Cinestar kinu Branimir Centra u Zagrebu na prvom besplatnom edukativnom programu za trudnice u okviru javnozdravstvenog projekta “Sutra- Samoliječenje u trudnoći i tijekom dojenja.”

Nakon 10 stručnih predavanja koje su održali respektabilni stručnjaci s područja ginekologije, pedijatrije, dermatologije, farmakoterapije, dijetoterapije, fitofarmacije, dermatofarmacije, i kliničke aromaterapije, mnogobrojne trudnice su postavljale konkretna pitanja na temelju vlastitog iskustva i zabrinutosti oko samoliječenja u trudnoći. Sve su jednoglasno napisale u anketama “Sada smo educiranije, informiranije i sigurnije!“

Cilj projekta je potaknuti trudnice na odgovornu i racionalnu primjenu bezreceptnih lijekova i ostalih metoda samoliječenja u trudnoći i tijekom dojenja, kako bi bile maksimalno sigurne da nema rizika po mamu i bebu!

Novo predavanje zakazano je za termin: 07. travnja 2014. u 16h. Broj mjesta je ograničen, stoga trudnice i sve one koji poznaju neku trudnicu, požurite s prijavom za besplatno predavanje na www.sutra.com.hr.

Projekt je pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja i Agencije za lijekove i medicinske proizvode, uz podršku brojnih partnera.

A. A. 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo