Novosti

Večernji list započinje novu, 2016.godinu na najbolji mogući način. Saznajte kako!

Požurite po svoj paket Večernjeg i Livinga u subotu, 2.siječnja jer smo za vas pripremili fantastičan poklon!

U novoj godini ostanite informirani čitajući omiljene dnevne novine, maštajte i unesite promjene u život i dom čitajući Living. Pronađite paket Večernjeg i Livinga na kioscima u subotu, 2.siječnja oduševite se poklonom!

Ovog puta uvodimo vas u svijet trendova najljepših interijera kako biste se inspirirali i svoj dom uredili baš kako vi to želite, urbano i drugačije. Zašto ne biste proširili svoje vidike? Ipak je najvažnije da se ugodno osjećamo u svome domu. Donosimo mnoštvo ideja i zanimljivog sadržaja po pristupačnoj cijeni od samo 5 kuna.

Vrijeme blagdana je vrijeme darivanja, zato smo za vas odabrali poklon koji ćete dugo pamtiti. Uredite svoj dom jeftino i kreativno uz savjete Jasmine Sarić Čedić. Uključite svoje prijatelje ili obitelj, igrajte se i izradite fantastične dekoracije uz vrlo malo novaca. Knjiga kojom vas Večernjak daruje donosi niz zanimljivih ideja kako probuditi kreativca u sebi i kako se sprijateljiti s kistom i ljepilom.

Ne propustite magazin Living u paketu s Večernjim za 5 kuna u subotu, 2.siječnja na svim kioscima. Samo najbrže čekat će poseban dar, knjiga Uredite svoj dom brzo i jeftino autorice Jasmine Sarić Čedić.  

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo