Novosti

Veliki talijanski tjedan u Lidlu

Talijanska je kuhinja svakako jedna od najprisutnijih i najomiljenijih u našim kućanstvima. Na glasu kao jednostavna, ali slasna − oplemenjuje svaki obrok istinskim gurmanskim doživljajem.

Zato od ponedjeljka, 17. listopada uživajte u Velikom talijanskom tjednu u Lidlu i iskoristite bogatu ponudu, od specijaliteta i narezaka, preko slastica i deserata raznih vrsta, pa do glasovitih sireva, kava i pića.

Veliki talijanski tjedan u Lidlu tako vam predstavlja: fine nareske kao što su talijanski pršut, alpska šunka, Milano talijanska salama i talijanska kuhana šunka, zatim neodoljive sireve – Mozzarella od bivoljeg mlijeka, Parmigiano Reggiano, Grana Padano, Ricotta svježi sir, Provoletta sir u listićima te Scamorza sir. Uživajte i u glasovitoj talijanskoj tjestenini, njokima ili pak odaberite listove za lasagne. 

Očekuju vas i vrsni talijanski deserti kao npr. talijanski sladoled, sladoled sa sokom od limuna sa Sicilije, cantuccini te piškote i mascarpone za savršeni tiramisu. Naravno, uz ove delicije ide i fina espresso kava u zrnu te čaša vina Chianti Classico Riserva ili zavodljivog Amaretta!

Mnoštvo talijanskih okusa za svačiji ukus!

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo