Novosti

Vidljivi znakovi starenja na licu postaju stvar prošlosti uz hijaluronske filere

Hijaluronski fileri unijeli su revoluciju u beauty svijet i postali neizostavan dio današnjice.

Hijaluronski fileri unijeli su revoluciju u beauty svijet i postali neizostavan dio današnjice. Dugotrajni učinci neinvazivnog tretmana bez potrebe oporavka samo su neke od prednosti ove sigurne alternative estetskim operacijama na koju se odlučuje sve više žena. Za besprijekoran je izgled zaslužna dvostruka razina djelovanja hijaluronskih filera: prvo se popravlja čvrstoća kože, nakon čega se potiče stvaranje jednog od glavnih elemenata mladenačkog izgleda – kolagena.

Medicinsko-kozmetički centar Murad sada vam nudi novu generaciju hijaluronskih filera koji sadrže čisti biološki materijal i kalcij. Originalna tehnologija i pročišćeni materijali idealan su spoj za postizanje željenog čvrstog i zategnutog izgleda kože bez bora. Fileri se apliciraju kanilom, a rezultat je zadivljujući efekt poput onoga nakon face liftinga. Najbolje od svega: tretman je potpuno bezbolan, a nakon njega nema perioda oporavka, zbog čega se nakon tretmana možete nesmetano posvetiti daljnjim obavezama!

Za vrhunske rezultate zaslužna je osnivačica Medicinsko-kozmetičkog centra Murad, dr.med. Haina Peto-Radiković s čak 16 godina iskustva u radu na ovom području. Službena edukatorica brojnih filera i stručnjakinja u području pravilne njege kože svoj pristup temelji na individualnim savjetovanjima s pacijenticama čiji su osmijesi najbolji pokazatelj njihovog zadovoljstva uslugom.

Prepustite se rukama stručnjaka i posjetite Medicinsko-kozmetički centar Murad (nova lokacija Gajeva 2b) gdje vas očekuju posebne pogodnosti. Osim atraktivnih ponuda na tretmane masaža, anticelulitne programe, mezoterapije i karboksiterapije, rezervirate li svoj termin u razdoblju do 30. lipnja, očekuje vas 20% popusta na gotovinu i 10% popusta prilikom plaćanja karticama na sve hijaluronske filere uz poklon iznenađenja!

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo