Novosti

Za muškarce u petoj brzini tu je novi Braun Series 3 brijači s mrežicom

Novi, inovativni sustav podrezivanja skraćuje vrijeme potrebno za brijanje, a mikročešljići koži pružaju najbrže temeljito brijanje i savršenu udobnost. NOVI Braun brijači Series 3 s mrežicom dokazano su fleksibilniji i učinkovitiji od brijača s rotirajućim sustavom.

Elegantan, uredan i njegovan izgled najprije je vidljiv na licu muškarca. A brijanje često ostavlja neželjene tragove koji nastaju u žurbi, nedostatku vremena ili neadekvatnom postupku brijanja. NOVI Braun brijači Series 3 s mrežicom umjesto rotirajućeg sustava donose inovacije koje odgovaraju na potrebe ubrzanog životnog stila muškaraca. NOVI Braun Series 3 značajno skraćuju vrijeme potrebno za brijanje pa su idealni za muškarce koji žive u petoj brzini.

NOVI Braun Series 3 sa SensoFoil mrežicom dizajnirani su uz sljedeće karakteristike:

  • mrežica umjesto rotirajućeg sustava savršeno brije sve dijelove lica

  • fleksibilnost im omogućuje da dosegnu doslovno svaku dlačicu

  • SensoFoil mrežica sprečava iritaciju kože, dok brijači s rotacijskim sustavom nisu osmišljeni za pružanje takve zaštite

  • dizajnirani su kako bi omogućili maksimalnu preciznost uz poruku – obrijte lice, a ne usne!

Uz inovativnu tehnologiju koja koristi mrežicu prilagođenu svakom obliku lica, NOVI Braun Series 3 brijači opremljeni su i dodatnom tehnologijom MicroComb. Radi se o elementu koji oblikom podsjeća na češljić, te usmjerava dlačice prema dijelovima za podrezivanje. Skraćeno vrijeme brijanja smanjuje i vjerojatnost izbijanja iritacija kože. Izvedba je u odnosu na raniju Braun Series 3 testirana na trodnevnoj bradi.

Braunovi brijači Series 3 kombiniraju fluidan i funkcionalan dizajn sa superiornim performansama mrežice naspram rotirajućeg sustava. Lako se uklapaju u dinamičan i kreativan ritam življenja i zbog svog elegantnog dizajna u nekoliko atraktivnih boja. Novo suženo kućište te ergonomski dizajn osiguravaju da uređaj dobro sjedi u ruci. Braun Series 3 je najprodavaniji Braunov model u svijetu i vjerujem da će i na hrvatskom tržištu postati omiljeni model“, izjavio je brand manager Brauna u Hrvatskoj, Mario Matić.

Uz SensoFoil i MicroComb sustave brijanje trodnevne brade nikad nije bilo lakše i brže jer dopušta temeljito brijanje tvrdoglavih, debljih i teško dostupnih dlačica bez posjekotina ili iritacija kože. Svi brijaći aparati iz Series 3 su 100% vodootporni i mogu se prati pod tekućom vodom. Štoviše, modeli 3010s, 3040s, 3045s i 3080s mogu se koristiti pod tušem ili u kadi kako bi brijanje bilo još ugodnije i praktičnije. Brijači Braun Series 3 dostupni su u trgovinama Elipso i Emmezeta, a distributer za Hrvatsku je tvrtka Orbico.

Više o Braun Series 3 i na sljedećem linku: http://goo.gl/z4aCdm

Dostupni modeli Braun Series 3:

  • Braun Series 3 – 3020
  • Braun Series 3 – 3030
  • Braun Series 3 – 3040
  • Braun Series 3 – 3050

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo