Za slatke snove Spring Relax & Sleep - Ordinacija.hr

Novosti

Za slatke snove Spring Relax & Sleep

Danas svaka četvrta osoba u Hrvatskoj pati od nekog oblika nesanice. Nesanica je poremećaj spavanja kojeg karakterizira teško usnivanje i/ili poremećaji u duljini ili kvaliteti sna, a njezina učestalost raste s godinama.

Najčešći oblici nesanice su teško usnivanje, učestalo buđenje tijekom noći, prerano buđenje ujutro i nemogućnost ponovnog usnivanja te prisutan jak umor nakon buđenja. Nesanica nije nimalo benigan problem jer nedostatak kvalitetnog sna vrlo često dovodi do ozbiljnih posljedica na psihofizičko zdravlje i kvalitetu života.

Promjena navika spavanja = Promjena života na bolje

Količina i kvaliteta sna imaju izravan utjecaj na naše zdravlje. Osim što manjak sna može uzrokovati pojavu mnogih bolesti poput pretilosti, dijabetesa i bolesti srca, dobar i kvalitetan san također utječe i na naše raspoloženje u toku dana, a time i na produktivnost i osjećaj zadovoljstva. Poboljšanje kvalitete i količine sna započinje dobrim režimom spavanja koji se naziva ‘higijena spavanja’.

Inovacija u borbi protiv nesanice

Spring Relax & Sleep svojim snažnim biljnim kompleksom s dokazano umirujućim djelovanjem (pasiflora, valerijana i kamilica), osigurava opuštanje tijela prije odlaska na spavanje te pomaže kod lakšeg i bržeg usnivanja zahvaljujući melatoninu, neurohormonu ključnom za usnivanje. Inovativna Rapid Tab™ tehnologija osigurava brzo razlaganje tablete odmah nakon uzimanja, čime se aktivni sastojci oslobađaju već unutar 60 sekundi, što znatno skraćuje vrijeme potrebno za usnivanje. Namijenjen je svima koji imaju poteškoća s nesanicom, ali i kod posljedica naglih promjena vremenskih zona (tzv. jet lag) te kod osoba narušenog biološkog ritma uslijed rada u smjenama.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo