Novosti

Za vruće ljeto: Ne propustite redizajnirano izdanje magazina Moje zdravlje

Večernjakova super subota kreće s potpuno novim, bogatijim, raskošnijim magazinom Moje zdravlje na stotinu stranica finog papira.

Večernjakova super subota kreće s potpuno novim, bogatijim, raskošnijim magazinom Moje zdravlje na stotinu stranica finog papira.

Ovaj magazin je već više od tri godine na tržištu, a sada se vjernim čitateljima pogotovo čitateljicama predstavlja u novom, modernom i atraktivnijem izdanju.

Osim sto brine o vašem zdravlju, tu su i brojne teme posvećene upravo opuštanju, njezi i ljepoti cijelog tijela, rekreaciji, lifestyleu… Uz zanimljive intervjue, izloge najnovijih proizvoda i kolumne renomiranih stručnjaka poput psihologinje Ljubice Uvodić Vranić te nutricionista Nenada Bratkovića, tu su praktični savjeti liječnika kao i najnoviji trendovi u vježbanju, prehrani, psihi…

– Pravi je izazov raditi jedan ovakav magazin, osmišljavati teme, imati zanimljive intervjue i motivirati čitateljicu da ga s nestrpljenjem očekuje i idući mjesec. Zahvaljujući trudu cijele redakcije vjerujem da ćemo uspjeti i privući i nove čitateljice – ističe urednica Mojeg zdravlja Maja Posavec.

Naslovnicu novog-starog magazina krasi voditeljica Mia Kovačić, a cijeli broj posvećen je ljetu, odmaranju, opuštanju, suncu, najzdravijoj ljetnoj hrani, ali i bolestima kojih se posebno treba paziti u ljetno doba.

– Mia je bila jednostavan i logičan izbor! Zrači optimizmom i srećom, uvijek je nasmijana, voli svoj posao i ima jako mnogo hobija! Pazi na sebe i svoje zdravlje na vrlo jednostavan i pametan način – obožava kretanje, šetnje, trenira aikido, hrani se zdravo, uživa uz svoju obitelj i prijatelje te izbjegava situacije i ljude koji joj ne odgovaraju! Vjerujte, sreća je iznimno bitna za zdravlje i to kroz teme stalno naglašavamo čitateljicama – dodaje urednica.

Među temama koje nikako nemojte propustiti jest i razgovor s Danielom Trbović koja otkriva kojih deset žena je utjecalo, promijenilo i obilježilo njezin život. Estetski liječnik dr. Nikola Milojević govori kako se Hrvatice nose sa starenjem i koje zahvate najčešće biraju.

Književnica Ivana Šojat preporučuje knjige koje ne smijete propustiti pročitati ovo ljeto, a trenerica životnih vještina Tatjana Divjak savjetuje koji je najbolji tip ljetovanja baš za vas.

Posebno atraktivna je tema broja koja govori kako (p)ostati zdrav, othrvati se stresu, prestati pokušavati biti savršena superžena već zdrava, opuštena i mirna uživati u životu punim plućima.

– Moje zdravlje od ovog broja postaje prava riznica dobrih ideja, praktičnih savjeta stručnjaka i sjajnih tekstova koji ce vas opustiti, naučiti kako da prevenirate bolesti i tegobe, ali ih i liječite. Moja, ali i želja cijelog tima Mojeg zdravlja jest da naše čitateljice uvijek budu zdrave, sretne, lijepe, aktivne, nasmijane i naravno, svoje, a mi ćemo se truditi da im u tome uvijek pomažemo.

Ne propustite novi broj magazin Moje zdravlje u subotu, 27. lipnja za samo 5 kuna uz Večernji list!

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo