Zablistajte i vratite mladenački izgled uz Restylane tim za ljepotu! - Ordinacija.hr

Novosti

Zablistajte i vratite mladenački izgled uz Restylane tim za ljepotu!

Tvrtka Proxiumum je u suradnji s devet renomiranih poliklinika 19. travnja u hotelu The Regent Esplanade predstavila proljetnu akciju “Zablistajte i vratite mladenački izgled uz Restylane tim za ljepotu”.

k           dr. MIlojević i doc. dr. sc. Milenović

Cilj akcije u kojoj su se okupili stručnjaci iz devet poliklinika je popularizacija tretmana pomlađivanja kože lice hijaluronskom kiselinom. Tijekom proljetne akcije će se u poliklinikama partnerima u razdoblju od 23. travnja do 23. svibnja moći dobiti tretmani Restylane filerima po 20-30 posto jeftinijoj cijeni. Cijena jedne ampule tijekom proljetne akcije će biti 1990kn, a liječnici će tijekom individualnih konzultacija odrediti potrebnu dozu.

Inicijativu za ovu akciju dala je tvrtka Proximum kako bi tretmani Restylane filerima postali dostupniji ciljanoj populaciji tj. damama kojie žele njegovan i mladenački, ali i prirodan izgled.

Poliklinike koje sudjeluju u akciji su: Poliklinika IMED, Poliklinika Sinteza, Poliklinika Cutis, Polikinika Milojević, Poliklinika Bagatin, Poliklinika Dermalife, Poliklinika Sveti Stjepan, Poliklinika DermAngio te Poliklinika Edumed.


k     MIla Elegović i dr. Želimir Vukšić


Dr. Želimir Vukšić
direktor tvrtke Proximum otvorio je press doručak predstavljanjem tvrtke Proximum i proljetne akcije.

“Cilj akcije je popularizacija tretmana Restylane filerima kako bi bili dostpuniji što većoj publici jer takvi tretmani prije svega održavaju njegovan i mladenački izgled te njime postižemo samopouzdanje i unutarnje zadovoljstvo“, izjavio je dr. Vukšić.

Doc. dr. sc. Stanec iz Poliklinike Edumed istaknula je važnost sigurnog apliciranja filera, dok je dr. med. Dellale Lozica iz Poliklinike Dermalife predstavila novitete iz svijeta pomlađivanja. Doc. dr. sc. Milenović iz poliklinike IMED, koji je sudjelovao na sajmu anti-age managementa u Monte Carlu, predstavio je svjetske trendove iz područja estetske kirurgije. Dr. Milojević iz Poliklinike Milojević predstavio je nove Restylane proizvode te se osvrnuo na tretmane korekcije nosa i podočnjaka.

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo