Zagrebački vikend u znaku međunarodnih izložbi pasa i mačaka - Ordinacija.hr

Novosti

Zagrebački vikend u znaku međunarodnih izložbi pasa i mačaka

U subotu i nedjelju, 19. i 20. studenog, Zagrebački Velesajam okupit će preko 4000 pasa, tj. 280 pasmina iz 33 zemlje u povodu međunarodne izložbe pasa CACIB ZAGREB, u organizaciji Hrvatskog kinološkog saveza.

Uz izložbu pasa održat će se i dvije međunarodne izložbe mačaka, tako da će Velesajam biti prava destinacija za sve ljubitelje kućnih ljubimaca. Za sve posjetitelje Hrvatski kinološki savez pripremio je i bogat popratni program.

Međunarodna izložba pasa CACIB ZAGREB već je tradicionalna manifestacija prepoznata u Hrvatskoj i inozemstvu. Činjenica da svaki put okupi nekoliko tisuća kućnih ljubimaca i njihovih vlasnika dokaz je njezine važnosti i ugleda u regiji. Izložbe će se održati u Paviljonu 10, 10a, 11 i 9. Na programu je ocjenjivanje pasa od 10 do 14:30 sati te izbor pobjednika od 15:30 do 17 sati. Za oba dana izložbe pripremljen je prigodni program:

Prigodni program (paviljon 10 a):

  • 11:00 Agility natjecanje pasa
  • 13:00 Nastup pasa udruge za školovanje pasa vodiča slabovidnih osoba
  • 13:45 Nastup policijskih pasa MUP RH
  • 14:15 Nastup policijskih pasa MORH-a
  • 14:45 Junior handling –natjecanje mladih vodiča pasa

A u subotu, 19. studenog, u 15:15 sati program će iluzijom i plesom začiniti iluzionist Luka Vidović te energična plesna skupina Atomic Dance Factory, pod umjetničkim vodstvom Saše Krnetića. I Luka i Saša su veliki ljubitelji pasa, a ovo će biti njihov prvi nastup u okviru službenog programa, gdje nisu samo posjetitelji kao što su to znali biti do sada.

Uvertira za subotu i nedjelju počinje već u petak kad su na programu specijalne izložbe pasa u organizaciji zagrebačkih i nacionalnih klubova, a pobjednik svakog dana ulazi u finale kako bi se u nedjelju odabrao najljepši pas cjelokupne manifestacije.

Organizatori izložbe pasa i mačaka ujedinili su se u cijeni ulaznice, tako da će posjetiteljima jedna ulaznica po cijeni od 20 kuna omogućiti ulaz na sve izložbe!

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo