Zašto su prve godine najvažnije? - Ordinacija.hr

Novosti

Zašto su prve godine najvažnije?

Predavanje Centra Prirodno roditeljstvo – “Zašto su prve godine najvažnije?” s Tomislavom Kuljišem omogućava proširenje razumijevanja roditeljske uloge.

Predavanje Centra Prirodno roditeljstvo – “Zašto su prve godine najvažnije?” daje ključne informacije o uvjetima cjelovitog razvoja djeteta i omogućava nam da dublje i cjelovitije sagledamo svoje dijete i njegov doživljaj svijeta.

Iako se danas kroz suvremene spoznaje zna što dijete doista treba od roditelja kako bi realiziralo svoj psihološki, emocionalni i intelektualni potencijal, te važne spoznaje ipak presporo prodiru u društvo. Još uvijek većina roditelja, po inerciji, koristi zastarjele
metode odgoja vjerujući da radi dobro i ne znajući da time usporava ili zaustavlja djetetov cjeloviti razvoj što će se manifestirati u nepoželjnom ponašanju, lošem odnosu s djetetom, problemima u školi i kasnijem životu buduće osobe.

Ovo dinamično predavanje daje uvid u stvarne potrebe djetetapojašnjava preduvjete njegovog cjelovitog razvoja. S ovim spoznajama roditeljstvo postaje lakše, a kvalitetno djetinjstvo daje dobar start u život.

Ako se tek spremate za roditeljstvo, ili ste već roditelj, ili samo želite saznati nešto više o važnosti ranog razvoja, ovo predavanje je prava prilika za to. Važno je ove spoznaje ne odgađati, jer ključni mjeseci i godine razvoja za dijete brzo prolaze i neke stvari je
kasnije teško nadoknaditi.

Predavanja će se održati u terminu od 18 – 20.30h:

  • Zagreb – 27.9., utorak, Centar Prirodno roditeljstvo, Slavonska avenija 3
  • Rijeka – 3.10., ponedjeljak, Hotel Bonavia, Dolac 4

Kotizacija za predavanje iznosi 100 kn, dok jedan pratioc ima 50% popusta i uplaćuje se na ulazu 15 minuta prije predavanja.

Za sve informacije obratite se na info@prirodnoroditeljstvo.com (Sanja). Ukoliko niste u mogućnosti doći na ova predavanja Tomislava Kuljiša u Zagrebu i Rijeci, još uvijek se možete uključiti u live stream predavanje koje pratite preko svog uređaja (laptopa, tableta, smartphonea) i za koje se možete prijaviti na linku

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo