Novosti

Zavolite trčanje ove nedjelje

U nedjelju 9. lipnja zavolite trčanje – sudjelujte u krosu Volim trčanje koji će započeti u 9:30 sati na Savskom nasipu kod Boćarskog doma.

Želeći ispraviti činjenicu da su Hrvati na trećem mjestu po neaktivnosti u Europi, Udruga Aktivan život po šesti put organizira utrku Volim trčanje. Ovogodišnja će se utrka održati u nedjelju 9. lipnja na Savskom nasipu kod Boćarskog doma. Za djecu je startninu osigurao sponzor, dok odrasli plaćaju 50 kuna. Na utrku se može prijaviti isključivo online i to do petka do 17 sati, a startni brojevi se podižu 8. lipnja od 10:00 do 20:00 sati na terasi kafića Martino (zgrada Boćarskog doma). Ako niste u Zagrebu, a svejedno biste htjeli sudjelovati u utrci, možete to učiniti na dan utrke od 8 do 9:30 sati.

Cijelo događanje kreće u 9:30 s Baby maratonom, nastavlja se Dječjim utrkama na 100, 500 i 800 metara, a u 10:30 kreću Utrke građana na 2 i 5 kilometra te kros utrka Volim trčanje na 11,5 metara.

Proglašenje malih pobjednika bit će u 10:15, a velikih u 11:30 sati. Svima su osigurane nagrade sponzora, a pobjednicima i dodatne nagrade.

Kako organizatori što više radili na osvještavanju naših građana da se trebaju kretati, jer je to dobro za njihovo zdravlje kao i na cijelo psihofizičko stanje, u tome im pomažu i prijatelji utrke Lisa Stublić, Darija Vranešić Bender, Ana Vilenica, Marijo Valentić, Dejan Patrčević, Ivo Belan, Rafo, Neda Parmać i Rajna Raguž.

Više
informacija o utrci saznajte na  Volim trčanje.hr i Volim trčanje Facebook profilu.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo