Zbog novih novih Encian Choco pahuljica djeca više ne preskaču doručak - Ordinacija.hr

Novosti

Zbog novih novih Encian Choco pahuljica djeca više ne preskaču doručak

Encian je proširio svoju ponudu choco pahuljica za doručak s dva nova proizvoda – Choco Balls Duo «crno-bijelim» okruglicama i Choco Školjkicama. Nutritivno uravnotežene pahuljice bogate su vlaknima, a odličan okus jamstvo je da djeca ne preskaču doručak. A ne propušta se niti nagradni natječaj, tijekom veljače i ožujka, sa super nagradama.

Obzirom da je doručak najvažniji obrok u danu koji se ne bi trebao preskakati i koji bi trebao biti dio zdravih navika svakog djeteta, tvrtka Encian je nadopunila svoju ponudu Choco pahuljica dvama novim proizvodima: Choco Balls Duo hrskavim, žitnim okruglicama i Choco Školjkicama. Izuzetno ukusne, nutritivno uravnotežene žitarice probudit će kod svakog djeteta radost doručkovanja!

Nove Encian Choco pahuljice sadrže visoki udio žitarica, stoga su bogate vlaknima. Povrh toga, s malim udjelom masnoća, ove žitarice su idealna poslastica za aktivan početak dana. Preporučamo ih s toplim ili hladnim mlijekom, jogurtom ili biljnim napitkom za nutritivno kvalitetan i uravnotežen obrok.

Choco Balls Duo okruglice i Choco Školjkice dolaze u pakiranjima od 300 grama, veselih boja i razigranih zaštitnih likova. Od 18. veljače do 01. travnja za kupnju jednih od novih pahuljica možete sudjelovati u nagradnom natječaju i osvojiti vrijedne nagrade, poput bicikla, romobila ili godišnje zalihe Encian Choco pahuljica. Dovoljno je izrezati Encian logo s ambalaže i priložiti ga uz kreativan crtež omiljenog doručka. Više informacija o natječaju potražite na www.encian.hr ili Encian Facebook stranici.

Novi proizvodi su dostupni na prodajnim mjestima Spara i Plodina po preporučenoj cijeni od 11,99 kuna za Choco Školjkice i 13,99 kuna za Choco Balls Duo okruglice.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo