Novosti

Zerona – proljetni hit za lijepo oblikovano tijelo

Poliklinika Bagatin je predstavila novi, jedinstveni laserski tretman za oblikovanje tijela – Zerona.

Zerona hladni laser

Poliklinika Bagatin s ponosom je prva u Europi i Hrvatskoj predstavila novu generaciju uređaja Zerona – laserskog tretmana odobrenog od strane američke Uprave za hranu i lijekove (FDA) za redukciju celulita, kao i za uklanjanje masnih naslaga. Zerona tretman, koji se u preko 17 kliničkih studija pokazao kao tretman koji dokazano smanjuje celulit i centimetre na tretiranom području, jedan je od najtraženijih tretmana oblikovanja tijela u SAD-u. Ovaj tretman je poput niti jednoga dosad predstavljenoga te zahvaljujući njemu tisuće muškaraca i žena uživa u svojem lijepo oblikovanom tijelu. Djelovanje ovog jedinstvenog tretmana potvrdile su i mnoge zvijezde Hollywooda, a poznati Dr.Oz posvetio mu je i nekoliko svojih emisija.

ecija

Ambasadorica tretmana i Poliklinike Bagatin je Ecija Ojdanić, jedna od najpoznatijih hrvatskih glumica. Ecija za Zerona tretman kaže: “Nakon prvog odrađenog programa Zerona tretmana moram reći da su rezultati izvanredni i da je ovaj tretman najbolji način za izgubiti centimetre na mjestima kojima dijete i vježbanje ne pomažu. A svi imamo barem jednu takvu kritičnu točku na tijelu. Više se ne bojim viška centimetara, sad znam da je tu Zerona!“

Kako djeluje tretman Zerona?

Hladna laserska zraka stvara poru na masnoj stanici kroz koji njen sadržaj izlazi van te se potom prirodnim putem izlučuje kroz limfu i mokraćni sustav bez negativnog utjecaja na razine kolesterola i triglicerida. Potrebno je odraditi minimalno šest tretmana kako biste izgubili i do devet centimetara na tretiranom dijelu, svaka dva do tri dana, a njihovo preskakanje se ne preporuča, jer može utjecati na krajnji rezultat. Tretmani traju oko 30 minuta po svakom tretiranom području tijela. Nakon svakog Zerona tretmana u Poliklinici Bagatin slijedi i limfna drenaža kojom se dodatno drenira tijelo, potiče detoksikacija i izbacivanje štetnih tvari, što doprinosi još boljim rezultatima. U samo šest tretmana, tokom dva tjedna i uz kombinaciju Zerona tretmana i limfne drenaže rezultati neće izostati, a vi ćete dočekati ljeto spremni!

Zerona je idealna za dva tipa ljudi: one koji već prakticiraju zdravu prehranu i zdrav način života te se žele riješiti lokaliziranih masnoća ili za one koji žele da im gubitak centimetara sa Zerona tretmanima bude odskočna daska i motivacija za početak zdravog načina života.

Više informacija o uslugama i proizvodima možete potražiti na internet stranici www.poliklinikabagatin.hr, na Facebook stranici www.facebook.com/estetska.kirurgija.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo