Znamo kako osigurati izvrsnost u svakom području života i posla! - Ordinacija.hr

Novosti

Znamo kako osigurati izvrsnost u svakom području života i posla!

Intenzivni program NLP Intensive Business Practitioner pruža vam priliku da doživite iskustvo osobne transformacije i unaprijedite svoje komunikacijske i poslovne vještine.

Jeste li se ikada zapitali kako to da nekim ljudima sve ide od ruke: nižu uspjeh za uspjehom, vode uravnotežene živote, inspiriraju, motiviraju te zrače pozitivnim stavom prema životu i poslu, dok drugima ništa ne ide od ruke, osjećaju se prazno i zarobljeno, žale se i kukaju ali ne poduzimaju ništa da naprave promjenu u svom životu?

Većina ljudi živi i radi negdje na pola puta između jedne i druge krajnosti zato što nije svjesna da postoji metodologija pomoću koje je izvrsnost u bilo kojem području posla ili života moguće modelirati i duplicirati. Taj skup znanja osmišljen je sedamdesetih godina prošlog stoljeća, a zove se Neuro-lingvističko programiranje ili skraćeno NLP.

Večernji list u suradnji s vodećim hrvatskim NLP trenerima organizira program NLP Intensive Business Practitioner koji će se održati na Sljemenu od 10. do 19. srpnja.

Ovaj intenzivni program pruža vam priliku da doživite iskustvo osobne transformacije i unaprijedite svoje komunikacijske i poslovne vještine. Program je namijenjen onima koji više ne žele čekati da im se život i karijera poslože sami od sebe nego su voljni preuzeti kormilo i učiniti ono što je potrebno za transformaciju i napredak.

Voditelji programa:

  • Elvira Dobrić Fajl, prof. psih., NLP master trener
  • Toni Babić, dr.vet.med., NLP trener

Za pitanja o programu nazovite 01 6300 824 (radnim danom od 9 do 17 sati) ili se javite na e-mail: ivana.knezevic@vecernji.net

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo