Novosti

Znate li što je zaštitni faktor 800?

Kao što kreme štite naše tijelo izvana, hidracija to čini iznutra.

Zaštitni faktor 800 dolazi od jedinstvene vode koja je do nas prešla tisućljetni put, sve do izvora dubokog 800 metara. Stoga se malo koja voda na svijetu može pohvaliti izvorom koji osigurava ovakvu kvalitetu. Svaka kap Jane u svojoj blagoj mineralizaciji sadrži savršen omjer kalcija i magnezija podrijetlom iz dolomitnog stijenja. Njen je jedinstven izvor skriven ispod svetojanskih brežuljaka, zaštićen slojevima tla i stijenama starim milijune godina, zbog čega je Jana netaknuta i zaštićena od bilo kojeg ljudskog utjecaja sve do samog trenutka ispijanja. Možemo bez ustezanja reći kako Jana našem tijelu pruža zaštitni faktor 800.

Upravo u vrućim ljetnim mjesecima, kada nam je voda najpotrebnija za normalno funkcioniranje organizma, Jana Summer alarm nas podsjeća da ju pijemo u dovoljnoj količini.

Naime, svaki puta kada dnevna temperatura pređe 30 stupnjeva Celzija, automatski se aktivira Janin ljetni alarm koji će na digitalnim platformama u većim gradovima, ali i na portalima, upozoravati da je vrijeme za konzumaciju Jane. Jana Summer alarm ljude podsjeća na važnost hidracije, ali i educira o važnosti pijenja vode svaki dan, posebice za vrijeme visokih temperatura.

Prirodna mineralna negazirana voda Jana, zbog dubine svog izvora, ima besprijekornu čistoću, jedinstven mineralni sastav te prepoznatljiv, svilenkast okus.

Hidrirajte se s Janom i uživajte u ljetu!

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo