Ne reži me! - Ordinacija.hr

Ne reži me!

Ordinacija.hr

Namjenjeno svim pripadnicama ljepšeg spola koje se, na prirodan način, žele brinuti za svoje grudi

ne režiAutorice:

Snješka Šlibar, Kristina Ukalović
Izdavač: J’Adore

“Ne reži me” ili Kako prirodnim putem povećati grudi nastaje kao odgovor na popularnu seriju “Reži me”.

Ovim putem željele smo poručiti ženama da porade na svom izgledu i pokušaju sačuvati prirodno, a isto tako da oni koji ih vole u tim trenucima budu uz njih.

Knjiga na jednostavan i simpatičan način savjetuje žene kako mogu same, uz pomoć vježbi, poraditi na svom držanju, jačanju prsnih mišića te podizanju i povećavanju poprsja. U svakom slučaju odabir grudnjaka ili ti podpornjaka isto je tako od velike važnosti, stoga drage dame, ne štedite u tom slučaju i kupujte najkvalitetnije!

Uz vježbe tu su i preporuke najboljih, isprobanih tretmana i preparata za koje znamo da djeluju, naravno, isprobale smo ih nas sebi!
Želja nam je da vam ova knjiga postane dobra prijateljica, priručnik ili privatni trener za vrijeme vježbanja, nikako jedna od prašnjavih knjiga na vašim policama. Ona jednostavno svakodnevno treba biti u vašim rukama, a uz pomoć nje imat ćete osjećaj kao da vježbamo zajedno, kao da vas bodrimo i tu smo da se veselimo vašem uspjehu.

Ovo je samo jedna od priča koja zanima velik broj žena, a vaš interes će svakako biti važan te će nas dodatno potaknuti za obradu i ostalih sličnih tema.

Vaše: Snješka i Kristina


Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo