Kako ga zaprositi?

vjencanje

Kao suvremena, samostalna žena, zašto biste čekali da on zaprosi vašu ruku? Preuzmite sami inicijativu! Garantiramo da ćete uz neobične ideje koje vam donosimo dobiti potvrdan odgovor na svoje pitanje.

Ideja br. 1: Na uže za rublje u njegovu dvorištu izvjesite transparent iz vlastite radinosti na kojem će pisati "Hoćeš li se oženiti samnom, ljubavi?"

tortaIdeja br. 2: Poslužite mu njegovu najdražu tortu koju ste sami ispekli, a na kojoj će čokoladom biti napisana vaše ljubavno pitanje.

Ideja br. 3: Za filmofile - pozovite ga k sebi na novi filmski hit i kokice pa mu pustite videokasetu na kojoj ćete mu u maštovito osmišljenom filmiću postaviti sudbonosno pitanje.

Ideja br. 4: Ako vaš odabranik na putu do kuće prolazi pored zidova namijenjenih crtanju grafita - eto sjajne prilike! Pronađite kreativnog grafitera koji će vašu prosidbu prenijeti na javni zid.

Ideja br. 5: Dajte oglas preko cijele novinske stranice u kojem ćete ga romantično zaprositi

Ideja br. 6: Odvedite ga iz ureda (prethodno se o tome dogovorite s njegovim šefom) i iznenadite ga prosidbom u uzbudljivoj vožnji balonom iznad vašeg grada.  

Nadamo se da će vaš odabranik s radošću prihvatiti prosidbu!


K. Ramić

 

 Prati nas na Viber Public Chatu!