Zdravlje

Zdravlje

Učiteljice i IT stručnjaci najčešće varaju bračne partnere

U vezi ste s IT stručnjakom? Možda ga biste trebali imati češće na oku. Naime, istraživanje je pokazalo kako su upravo oni najviše skloni vanbračnim izletima!

S druge strane, učiteljice su najviše sklone nevjeri kada je u pitanju nježniji spol.

Prema anketi portala Ashley Madison koji se bavi spajanjem već spojenih ljudi, tj. pomaže oženjenima pronaći partnera za varanje, upravo su IT stručnjaci ti koji su najskloniji svoje strasti zadovoljiti izvan bračne luke.

Tako je prosječan muškarac koji vara svoju ženu star 40-ak godina, otac je dvoje djece, a iza sebe ima najmanje deset godina bračnog staža.

Na drugom mjestu varalica zasjeli su zaposlenici u financijskom sektoru (njih 8,2 posto), u obrazovanju (6,5 posto), liječnici (4,6 posto) i odvjetnici (3,8 posto).

Od gotovo 11.500 ispitanika, kontroverzni je portal složio i popis najčešćih zanimanja žena koje varaju svoje supruge. Na prvom mjestu su učiteljice, slijede kućanice i medicinske sestre. Tako je prosječna žena koja je odlučila prevariti svog supruga i traži sukrivca na internetu u tridesetim godinama, iza sebe ima pet ili manje godina braka te je majka curice stare najviše tri godine. Iz statistike se da naslutiti kako su upravo žene te koje se ranije odluče na promjenu rutine i žele svoju bračnu dosadu zamijeniti vanbračnom aferom. S druge strane, muškarci se na taj potez odlučuju pet godina kasnije od njih.

K. Horvat

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo