KVALITETNA POTPORA

Vratite dobar osjećaj u vaša crijeva nakon uskršnjih užitaka: Evo kako si pomoći

Blagdani su često popraćeni bogatim obrocima koji mogu poremetiti ravnotežu u probavnom sustavu.

Nakon uskršnjih blagdanskih slavlja, prepunih obilnih obroka, slatkih poslastica i raznih delicija, naše tijelo može osjećati posljedice teške hrane. Osjećaj težine može postati uobičajen, što dodatno opterećuje probavni sustav. U takvim trenucima, važno je pružiti tijelu podršku koja mu je potrebna kako bi se vratilo u ravnotežu i osvježilo. Tu na scenu stupaju dobre bakterije, čija je uloga održavanje zdrave crijevne mikrobiote, zaštita od razmnožavanja štetnih bakterija i uspostava ravnoteže u korist dobrih bakterija u probavnom sustavu. Osim što podržavaju probavni sustav, dobre bakterije imaju i brojne druge koristi za opće stanje organizma. Tijekom godina istraživanja znanstvenici su otkrili da dobre bakterije pogoduju imunološkom sustavu, regulaciji probave pa čak i utjecaju na raspoloženje i stres. Njihova važnost ne samo što se osjeća unutar tijela već se odražava i na vanjskoj razini, kroz izgled i cjelokupno funkcioniranje organizma.

Foto: Mirna Arapović

Idealna potpora u samo jednoj kapsuli

S obzirom na izazove modernog načina života, poput stresa, nepravilne prehrane, uzimanja antibiotika i drugih lijekova te putovanja, važno je unositi dobre bakterije putem hrane ili dodataka prehrani kako bi se održala ravnoteža u crijevima. Nakon prejedanja uskršnjim delicijama, uzimanje specifičnih sojeva dobrih bakterija širokog spektra aktivnosti, poput onih u Biorela® Total kapsulama, može pomoći u očuvanju zdrave crijevne mikrobiote i vraćanju dobrog osjećaja u vaša crijeva. Ovaj premium polibiotik u samo jednoj kapsuli dnevno osigurava snažnu kombinaciju 15 vrhunskih sojeva s više od 7 milijardi živih bakterija te pridonosi svakodnevnom povećanju broja i raznolikosti dobrih bakterija u probavnom sustavu. Znanstveno ispitani sojevi kod različitih stanja organizma posebno su korisni kod stresa, nepravilne prehrane, uzimanja antibiotika ili na putovanjima. Biorela® Total pogodna je za odrasle, ali i djecu nakon navršene treće godine života (ukoliko se kapsula otvori i sadržaj pomiješa s hranom ili pićem), kao i za vegane.

Svojom jedinstvenom formulom, koja sadrži kombinaciju vrhunskih sojeva dobrih bakterija, Biorela® Total pružit će osvježenje vašem probavnom sustavu i pomoći vam da u potpunosti uživate u proljetnim danima nakon uskršnjih slavlja.

Sadržaj nastao u suradnji s Biorelom.

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo