Svaki superjunak ima svojeg pomoćnika - Ordinacija.hr
Zdravlje

Zdravlje

Svaki superjunak ima svojeg pomoćnika

Naša Curaprox CS 5460 “ultra soft” zubna četkica pravi je superjunak, koji čisti 70% zubnih površina. A što je s 30% površine koja se nalazi između zuba i koje čak ni ova četkica ne može dosegnuti? Ovdje dolazi u pomoć – ultra tanka međuzubna četkica – jednostavnija, ugodnija i učinkovitija od zubnog konca. Za potpuno očuvanje zdravlja zuba i desni izaberite najbolji par – Curaprox Superduo.

Čisti međuzubni prostori = zdrave desni

Svaki zub u našim ustima ima pet površina, a zubnom četkicom možemo očistiti samo tri površine. Preostale dvije, koje se nalaze između zuba, mogu se očistiti samo s određenom veličinom međuzubne četkice, koja mora odgovarati veličini samog međuzubnog prostora. Ukoliko je četkica premalena, čišćenje nije dovoljno učinkovito, a ukoliko je prevelika, može oštetiti desni (najčešće su u našim ustima u prosjeku potrebne svega dvije različite veličine).

Vrlo je bitno odabrati međuzubne četkice koje imaju mekana vlakna i tanku, ali čvrstu žičanu jezgru koja se neće slomiti prilikom ulaska u međuzubni prostor. Njezina uporaba je vrlo jednostavna – međuzubna četkica se nježno postavi u međuzubni prostor, provuče kroz njega bez korištenja prevelikog pritiska te jednostavno izvadi. Postupak je dovoljno napraviti jednom dnevno, kroz svaki međuzubni prostor u našim ustima.

Izaberite svoj Superduo

Ukoliko zaista želite biti sigurni da činite sve potrebno za sprječavanje nastanka upale desni i općenito problema s desnima, uporaba zubne četkice Curaprox CS 5460 i međuzubna četkica Curaprox CPS »prime« čine idealan par. Oni će se pobrinuti za potpunu čistoću i zdravlje vaših zuba i desni.

Proizvod SUPERDUO, novost je na prodajnim policama ljekarni i drogerija (Müller i Bipa), a sadrži zubnu četkicu Curaprox CS 5460 i tri veličine međuzubnih četkica CPS prime s držačem za međuzubne četkice i poklopcem.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo