Zdravlje

Zdravlje

Alpha Strong: Kameno čvrst. Svaki put.

Intimni odnos je prirodna, fizička i emocionalna potreba svakog muškarca. Njome učvršćujemo vezu, gradimo međusobno povjerenje, stvaramo jedinstveni odnos…
No kada muškarac izgubi svoju sigurnost tijekom intimnih odnosa, to može imati snažan učinak na samu vezu, ali i na njegovo samopouzdanje.

Stoga je iznimna vijest što niti jedan muškarac, bez obzira na svoju dob, više ne mora sumnjati u sebe.

Alpha Strong je novi, 100 % prirodni proizvod premium kvalitete koji svojom jedinstvenom kombinacijom biljnih ekstrakata snažno podiže „vitalnost“ i produljuje izdržljivost svakog muškarca.

Nova i jedinstvena formula Alpha Strong tableta sastoji se isključivo od biljnih ekstrakata superiorne kvalitete s klinički dokazanim djelovanjima.

Alpha Strong ne sadrži nikakve kemijske dodatke ili sporne tvari koje se mogu pronaći u sličnim proizvodima lošije kvalitete i koji mogu izazvati snažne i neugodne nuspojave.

Za razliku od ostalih preparata, Alpha Strong ne morate uzimati tjednima ili mjesecima kako bi počela djelovati.

Dovoljno je samo jednu tabletu otopiti u ustima, a njen učinak traje čak četiri do šest sati.

U svakom pakiranju nalaze se četiri tablete što je najveće pakiranje za ovakav tip preparata na hrvatskom tržištu.

Alpha Strong tablete dostupne su po cijeni od 229 kuna u svim boljim hrvatskim ljekarnama bez recepta, a svoje Alpha Strong pakiranje možete brzo i jednostavno, uz sve vrste plaćanja, naručiti i putem interneta na www.alphastrong.hr

Svaka online narudžba bit će brzo isporučena u diskrentnom pakiranju bez oznaka, u roku od 48 sati na području cijele Hrvatske.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo