Zdravlje

Zdravlje

Upoznaj Strilinga Gravitasa osvajača zlatne medalje za življenje

Zamisli ovo. Imaš svu kontrolu na svijetu i sve što poželiš da se dogodi, dogodi se.

Ako uđeš u bar, klikneš prstima i sve djevojke ti dotrče. Ako voziš po kišnom danu, izađeš iz auta a kiša prestane padati. Zvuči kao dobar život, zar ne?

Pa pogledaj onda ovaj fora video „S TENA MEN DRŽI KONTROLU!“, a ako se ne možeš nositi sa svojim mjehurom i istjecanjem tada je TENA Men idealan za tebe. Umjesto iznošenja tehničkih podataka i pisanja prekrasnog teksta o tome zašto je TENA Men odličan proizvod, smatramo da ovaj fora video govori sve.

Eto, vrijeme je da upoznaš gospodina Stirling Gravitasa, osvajača zlatne medalje za življenje. On je muškarac pravog stasa, netko na koga se možete ugledati, poput James Bonda. Nama se posebno sviđa scena u liftu i super brzo paralelno parkiranje. Pogledaj film do kraja da uhvatiš poantu:

Naruči svoj besplatni TENA men uzorak i drži kontrolu

S TENA Men možeš držati kontrolu nad istjecanjem urina i fokusirati se na sve one dobre stvari u životu. Uvjeri se sam i besplatno isprobaj uzorak TENA Men proizvoda koji su specijalno dizajnirani kako bi udobno pristajali anatomiji muškog tijela i pružili diskretnu i sigurnu zaštitu od istjecanja urina. Klikni ovdje i naruči svoj besplatni TENA Men uzorak.

TENA Men. Diskretna zaštita za muškarce. Dostupno u ljekarnama i specijaliziranim trgovinama. www.TENA.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo