Vodimo te na romantičnu večeru za dvoje u restoran Gušti su Gušti!

Vecera

Vođeni onom poznatom koja kaže kako "ljubav ide kroz želudac", odlučili smo tebe i tvoju ljubav nagraditi romantičnom večerom u restoranu Gušti su Gušti! Na tebi je da, uz malo znanja i sreće, osvojiš nagradu i prirediš voljenoj osobi Valentinovo za pamćenje!

lZadovoljstvo nam je pozvati vas u preuređeni restoran domaće kontinentalne kuhinje "Gušti su Gušti" u Gračanima, zelenu oazu udaljenu tek nekoliko minuta vožnje od gradske vreve.

Poznat mnogim gastronomima kao omiljeno mjesto uživanja u finoj hrani i dobroj kapljici, ovaj je restoran odnedavno zasjao u novom ruhu. Možete se prošetati prostranim parkom od 6500 m2, odigrati partiju nogometa na novoj umjetnoj travi, a za to vrijeme ni vaši najmlađi se neće dosađivati – njima je na raspolaganju igralište s ljuljačkama, toboganom i sličnim poligonima za igru.

U sklopu restorana "Gušti su Gušti", nalaze se tri sale te natkrivena vanjska terasa ukupnog kapaciteta za 300 osoba, u kojima se osim klasičnih ručkova mogu organizirati i sve vrste svečanosti – svadbe, krstitke, rođendani, banketi, promocije, poslovni ručkovi i večere, te ostale prigodne svečanosti.

jGastronomsko bogatstvo domaće kontinentalne kuhinje te širok izbor jela i slastica zadovoljit će i najveće gurmane. Uz ukusnu hranu, "Gušti su Gušti" počastit će vas i živom glazbom, a poznate klape i tamburaši s domaćim, zabavnim repertoarom garancija su potpunog užitka. Tamburaši vas očekuju utorkom, srijedom, četvrtkom, petkom i subotom. Najvažnije od svega, novo je vodstvo restorana odlučilo uvesti i nove cijene – prilagođene današnjem vremenu i standardu.

Ono što se nije promijenilo je kvaliteta namirnica i usluge. Uvjerite se! Više o restoranu "Gušti su Gušti" možete pročitati u našem članku: Isprobajte gastronomske delicije u restoranu Gušti su Gušti!

 

Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!